NOS app downloaden

Kijk jij altijd graag het NOS journaal? Dan mag de NOS app eigenlijk niet op je smartphone ontbreken! Je volgt hiermee het laatste nieuws, maar kunt ook allerlei livestreams en sportnieuws bekijken!

De NOS-app brengt het beste van de NOS naar je smartphone en tablet!

Ben jij ook een echte nieuwsjunkie? Dan is de NOS-app echt wat voor jou! Je kunt hier 24/7 het nieuws volgen én met handige pushberichten word je zelfs op de hoogte gehouden. Gebeurd er echt iets belangrijks, dan weet jij dat meteen.

Livestreams en video’s

De NOS is ooit begonnen als televisiejournaal en dat zie je ook nog steeds terug in de app. Er wordt veel met beeld gedaan. Zo kun je korte nieuwsvideo’s over bepaalde nieuwsonderwerpen kijken, maar ook livestreams bekijken of het journaal terugkijken.

Personaliseer je ervaring

Als het op nieuws aankomt, heeft iedereen andere interesses. De een volgt graag sport en het koningshuis, de ander is helemaal into technologie en cultuur en media. Bij deze app kun je daarom gepersonaliseerde nieuws- en sportlijsten aanmaken.

De categorieën die je kunt kiezen zijn: binnenland, buitenland, politiek, opmerkelijk, koningshuis, technologie (tech), cultuur & media, voetbal, tennis, schaatsen en wielrennen

Waarom de NOS-app downloaden?
  • Lees altijd en overal het laatste nieuws
  • Ervaar nieuws en sport met livestreams en video’s
  • Kijk het Journaal, Studio Sport, Nieuwsuur en het Jeugdjournaal terug
  • Grote evenementen beleven: Olympische Spelen, EK's, Tour de France
  • Direct op de hoogte met nieuws- en sportnotificaties en liveblogs
  • Actuele weer- en verkeersinformatie

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is MP3 Juice.