NOS app downloaden

Kijk jij altijd graag het NOS journaal? Dan mag de NOS app eigenlijk niet op je smartphone of tablet ontbreken! Je volgt hiermee het laatste nieuws, maar kunt ook allerlei livestreams en sportnieuws bekijken. Dus download de NOS app en ben altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws!

Waarom de NOS app downloaden?

Ben jij ook een echte nieuwsjunkie? Dan is de NOS NL app echt wat voor jou! Je kunt hier 24/7 het nieuws volgen én met handige pushberichten word je zelfs op de hoogte gehouden. Gebeurt er echt iets belangrijks, dan weet jij dat meteen.

  • Lees altijd en overal het laatste nieuws
  • Ervaar nieuws en sport met livestreams en video’s
  • Kijk het Journaal, Studio Sport, Nieuwsuur en het Jeugdjournaal terug
  • Grote evenementen beleven: Olympische Spelen, EK's, Tour de France
  • Direct op de hoogte met nieuws- en sportnotificaties en liveblogs
  • Actuele weer- en verkeersinformatie

Gratis NOS app installeren

Wil je de NOS app downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. De applicatie is beschikbaar voor smartphones en tablets en brengt nieuws, sport, live tv, sport en het weerbericht naar je mobiele apparaat. Inloggen niet nodig, je begint meteen met lezen. Hoe werkt de NOS app gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem via de button en start de NOS download!

Hoe werkt de NOS nieuws app?

Voortaan weet je altijd wat er in de wereld gebeurt, ben je op de hoogte van sport events zoals de Olympische Spelen, check je of je morgen met een paraplu op pad moet en noem maar op. Je kunt eenvoudig zoeken binnen verschillende categorieën nieuws.

Livestreams en video’s

De NOS is ooit begonnen als televisiejournaal en dat zie je ook nog steeds terug in de app. Er wordt veel met beeld gedaan. Zo kun je korte nieuwsvideo’s over bepaalde nieuwsonderwerpen kijken, maar ook livestreams zien of het journaal terugkijken.

Personaliseer je ervaring

Als het op nieuws aankomt, heeft iedereen andere interesses. De een volgt graag sport en het koningshuis, de ander is helemaal into technologie en cultuur en media. Bij deze app kun je daarom gepersonaliseerde nieuws- en sportlijsten aanmaken. De categorieën die je kunt kiezen zijn: binnenland, buitenland, politiek, opmerkelijk, koningshuis, technologie (tech), cultuur & media, voetbal, tennis, schaatsen en wielrennen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AIMP.