Video bewerken

Bewegend beeld zegt een stuk meer dan een losse foto! Maar dan moet de video wel mooi zijn bewerkt en gemonteerd. Op Downloaden.nl vind je een hoop gratis videobewerkings software, waarmee je jouw video's er professioneel uit laat zien. Of dit nu vakantiefilmpjes, vlogs, tutorials of complete cursussen zijn.

Edit programma

Je ziet op YouTube en andere social media steeds meer filmpjes verschijnen die er haast professioneel uit zien. En dat zijn niet alleen video's van bekende influencers, maar ook 'gewone' vakanties, ritjes in een achtbaan of glijbaan, een dagje weg of een snowboard trip. We willen laten zien aan de wereld wie we zijn en wat we doen. Leuke bijkomstigheid: als je video vaak genoeg wordt bekeken, kun je er ook nog eens geld mee verdienen. Maar dan heb je wel een goed edit programma nodig, meestal wordt hierbij gekozen voor Adobe Premiere! Als alternatief kunnen we je Vegas Pro aanraden.

Gratis video bewerken

Met onderstaande gratis software kun je het ruwe beeldmateriaal van je telefoon of GoPro in een mum van tijd omzetten en bewerken tot een professioneel filmpje. Een van de uitgebreidste en tegelijkertijd meest toegankelijke programma's die in deze categorie te vinden is, is Cyberlink PowerDirector.

Andere aanraders: Filmora is makkelijk in gebruik en geeft maximaal resultaat.