FilmoraPro downloaden

Ben je op zoek naar professionele videosoftware waar je alle kanten mee op kunt? Dan is FilmoraPro van Wondershare een goede keuze. Hier kun je FilmoraPro gratis downloaden.

Tip: deze download is voor FilmoraPro, een professioneel programma voor het bewerken van video’s. Liever een tool voor starters waarmee je gemakkelijk alle basisbewerkingen kunt doen? Kijk dan bij Filmora X.

FilmoraPro voor Windows en Mac

De videotool FilmoraPro van Wondershare is een professioneel programma waarin de functies voor editen zo gemakkelijk mogelijk zijn gemaakt. Het programma is verkrijgbaar voor Windows en Mac. Of het nu gaat om grote aanpassingen of precisiewerk, dit alles kan met FilmoraPro.

 • Gebruiksvriendelijk programma
 • Geavanceerde editing
 • Colour grading
 • Preset transitions
 • Automatische stabilisatie
 • Ingebouwde screen recorder
 • Geluid invoegen, aanpassen, ruis weghalen
 • Zoomen, teksten en fades invoegen en meer!

FilmoraPro downloaden gratis

Wil je Wondershare FilmoraPro gratis downloaden? Dan kun je terecht op deze pagina van Downloaden.nl. Na installatie kun je direct aan de slag. Hoe werkt gratis FilmoraPro downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Kies FilmoraPro voor Mac of Windows
 3. Open het programma en start je videoproject!

Met de gratis versie van FilmoraPro krijg je toegang tot alle functies. Je opgeslagen video’s worden voorzien van watermerk. Wil je zonder watermerk opslaan of ze op een later moment verwijderen? Upgrade dan naar een betaalde FilmoraPro account.

Hoe werkt FilmoraPro?

Met FilmoraPro krijg je toegang tot een uitgebreide collectie aan bewerkingstools. Het programma is gebruiksvriendelijk ingericht. Uit FilmoraPro reviews komt naar voren dat gebruikers erg enthousiast zijn over de grote collectie templates, font styles en geluidclips. Ga er zelf eens mee experimenten en creëer de mooiste projecten!

Uitgebreide bewerkingstools

Via de media panel kun je al het gewenste materiaal importeren. Vanaf daar begint je journey. Pas beelden en kleuren aan, zoom in waar je wilt, kies voor split screen of green screen en laat video’s perfect in elkaar overlopen. Daarna stem je de audio af op het beeld. Ruis kun je weghalen en verschillende volumes kun je meer naar elkaar toebrengen.

Nadat je de timeline helemaal gereed hebt, kun je je video exporteren in verschillende formaten, waaronder MP4. Tijdens het exporteren zie je direct een preview van je filmpje, zodat je je creatie tijdens het wachten nogmaals kunt bewonderen. Ervaar het zelf!

Meer tools van Wondershare

Naast FilmoraPro kun je dus voor een startersversie voor beeldbewerking terecht bij Filmora X. Beide zijn tools van software-aanbieder Wondershare. Deze gevestigde aanbieder heeft ook nog diverse andere handige programma’s op de markt, waaronder PDFelement en MindMaster voor het bewerken en creëren van PDF’s en mindmaps. Voor het beheren en herstellen van bestanden kies je voor Wondershare tools Dr.Fone en Recoverit.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Video bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Magix Video Deluxe.