Filmora downloaden

Op zoek naar de beste videobewerkingssoftware als alternatief voor Windows Movie Maker en iMovie? Neem eens een kijkje bij Wondershare Filmora X. We vertellen je hier hoe je Filmora gratis download!

Tip: Deze download is voor Filmora X, een basisprogramma voor het bewerken van video’s. Ben je op zoek naar uitgebreidere beeldbewerkingsfuncties? Kijk dan bij FilmoraPro. Let op, dit is géén uitbreiding, het is een ander programma.

Filmora X voor Windows en Mac

Filmora is een mooi ontworpen programma om simpel, maar krachtig video's te bewerken. Door de intuïtieve, strakke en moderne interface is het voor iedereen mogelijk om een goede videobewerker te worden.

  • Gebruiksvriendelijke videotool
  • Voeg effecten, filters, titels en andere elementen toe
  • Color grading en speed control
  • Split screen en picture in picture
  • Green screen (achtergronden aanpassen)
  • Frame tot frame preview
  • 4k- en GIF-ondersteuning

Filmora downloaden gratis

Wil je Filmora gratis downloaden? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Na de installatie kun je direct aan de slag. Hoe werkt gratis Filmora X downloaden?

  1. Start de download via de button.
  2. Kies het juiste besturingssysteem.
  3. Open het programma en start met je videoproject!

Met de gratis versie van Filmora X krijg je toegang tot alle functies. Je video’s worden voorzien van watermerk. Wil je geen watermerk of de watermerken op een later moment verwijderen, schakel dan over naar een betaalde Filmora account.

Hoe werkt Filmora X?

Filmora van Wondershare heeft een oogverblindende interface en bevat veel handige effecten, teksttools en filters, samen met basisfuncties als bijsnijden van video's en exporteren. Gebruikers die gewoon wat simpele knip- en bewerkingstaken willen uitvoeren, zitten uitstekend bij Filmora!

Stijleffecten toevoegen

De uitgebreide (cosmetische) bewerkingsopties van Filmora zijn een goede reden om voor deze tool te kiezen. Je kunt onder andere filters, teksten, titels, bewegingseffecten, overlappingen en muziek toevoegen. Zo kun je je video's geheel personaliseren en perfectioneren.

Audio en video

In Filmora kun je zowel audio als video bewerken. Handig, want zo hoef je hiervoor niet twee programma's te gebruiken. Zo kun je onder andere voice-overs toevoegen, fade-out en fade-in gebruiken, geluid knippen en meer.

Filmora X of FilmoraPro

Filmora van Wondershare heeft twee programma’s voor videobewerking op de markt gebracht. Filmora X is de beste keuze wanneer je op zoek bent naar een simpel programma waarmee je de belangrijkste bewerkingen kunt doen. Met het professionele FilmoraPro kies je voor krachtige editing software met geavanceerde features. Het programma is daarmee wat ingewikkelder door de vele functies, maar je kunt er dus wel meer kanten mee op. Liever FilmoraPro downloaden, dat kan hier gratis.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Video bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adobe After Effects.