Media streamen

Waar voorheen downloaden van media mega populair was, streamen we tegenwoordig bijna alle content. En hiervoor heb je natuurlijk wel de juiste software of dienst nodig!

Gratis films en muziek streamen

Als je muziek of video streamt, komen er geen bestanden permanent op je apparaat te staan. Er wordt telkens een klein stukje van het bestand binnen gehaald, wat afgespeeld wordt en daarna weer verwijderd. Zo kun jij content kijken, die gewoon op de server van bijvoorbeeld Netflix staat.

De apps van streaming diensten zijn vaak gratis, maar een abonnement kan wel wat kosten. Daar staat wel tegenover dat je dan altijd verzekerd bent van een sublieme kwaliteit én dat je niets illegaals doet.

Gratis films en series streamen met Popcorn Time

Wil je compleet gratis films en series kunnen streamen? Dan is er ook nog de optie om Popcorn Time te downloaden. Dit is een gratis app, waarop je gratis de nieuwste films en series kunt bekijken. Omdat dit eigenlijk niet mag, is het wel aan te raden om hiervoor ook een VPN verbinding op te zetten. Deze geeft je een compleet ander IP-adres, waardoor het internetverkeer niet direct naar jou terug te leiden is.