Apple One downloaden

Wil jij de beste services van Apple gebruiken? Kies dan voor deze Apple One download en krijg 1 maand gratis toegang tot Apple TV+, iCloud+, Apple Arcade en Apple Music!

Wat is Apple One?

Apple One is een abonnementsservice van Apple die verschillende Apple-diensten bundelt in één pakket. Je krijgt namelijk toegang tot services als Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, en iCloud-opslag. Luister muziek op je Apple TV, Mac, iPhone en iPad of speel de leukste games. Bekijk toffe films en series en sla bestanden veilig op.

 • Muziek luisteren met Apple Music
 • Meer dan 200 games met Apple Arcade
 • De leukste films en series met Apple TV+
 • Bestanden opslaan via iCloud (50 GB tot 200 GB)
 • Synchroniseren tussen apparaten, delen met gezin
 • Geld besparen met Apple One abonnement
 • 1 maand gratis Apple One proberen!

Gratis Apple One download!

Wil je Apple One downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je hier aan goede adres. Je kunt Apple One gratis proberen met de download op deze pagina. Ideaal als je kennis wilt maken met Arcade, iCloud+, TV+ en Music. Hoe Apple One gratis downloaden?

Start de Apple One download via de button en start een gratis proefperiode.

Waarom Apple One downloaden?

Apple One combineert verschillende services in één pakket, waardoor je veel geld bespaart ten opzichte van alle Apple abonnementen los aanschaffen. En omdat je het een maand gratis probeert kun je kosteloos testen of deze services voor jou interessant zijn. Heb je een Apple TV, Mac of iPhone? Dan zijn de applicaties zeker de moeite waard!

Apple One abonnement: wat zit inbegrepen?

Bij Apple One krijg je dus toegang tot verschillende services, die ieder hun eigen unieke voordelen hebben. Daar vertellen we graag wat meer over.

 • Apple iCloud+: extra opslagruimte, van 50 tot 200 GB
 • Apple TV+: bekijk films & series, waaronder Apple Originals
 • Apple Arcade: speel meer dan 200 games, reclamevrij
 • Apple Music: luister meer dan 100.000 liedjes, ook offline

Apple One synchroniseren

Groot voordeel aan de Apple services is dat je eenvoudig kunt synchroniseren tussen al je Apple apparaten. Ben je bijvoorbeeld een game aan het spelen op de tv, dan kun je verder spelen op je iPad zonder je voortgang te verliezen. Maakte je een afspeellijst in Music op je iPhone, dan activeer je die via Siri ook op de tv. Eindeloze mogelijkheden!

Groot aanbod per Apple service!

Liefhebbers van muziek, games en televisie zitten zeker goed met het Apple One abonnement. Het aanbod waartoe je toegang krijgt is echt gigantisch! Zo kun je met Apple Music bijvoorbeeld ook radio en concerten beluisteren. Heb je niet genoeg aan 200 GB opslag in iCloud? Dan kun je optioneel uitbreiden met extra opslagruimte.

Apple One Nederland

One van Apple is beschikbaar in Nederland, waarbij dus iCloud+, TV+, Arcade en Music inbegrepen zitten. Nog niet alle services van Apple zijn beschikbaar in Nederland. Een voorbeeld is Apple News+. Naar verwachting komt dit op termijn ook naar Nederland en wordt het dan inbegrepen in de Apple One abonnementen.

Apple One kosten

Je kunt Apple One gratis downloaden om het 1 maand kosteloos te proberen (mits je nog niet eerder een trial voor deze services gebruikte). Daarna kies je uit verschillende Apple One abonnement opties, op basis van wat bij je behoeften past.

Met Apple One Individueel (€16,95 p.m.) bespaar je €7 ten opzichte van de losse services. Liever je abo delen van max. 5 gezinsleden? Kies dan voor Apple One Family (€22,95 p.m.) en bespaar €9 per maand. Prijzen zijn mogelijk aan verandering onderhevig.

Naar Apple One abonnement overstappen

Had je al een van de losse services, bijvoorbeeld Apple TV+ of Music? Als je ervoor kiest om over te stappen dan gaat er niets verloren. Je behoudt favorietenlijsten en afspeellijsten en je voortgang (waar je was gebleven) blijft tevens bewaard. Overweeg dus zeker om over te stappen als je reeds gebruik maakt van meerdere Apple services.

Download Apple One gratis!

Zin om te gamen, de nieuwste films en series te ontdekken of heerlijk naar muziek te luisteren? Kies dan nu voor de gratis Apple One download en probeer het zelf! Na afloop van de free trial kun je altijd nog beslissen wat je ermee doet. Dat maakt een Apple One abonnement laagdrempelig en de moeite waard om te ervaren!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Netflix.