Apple TV downloaden

Wil jij graag de nieuwste series en films via de Apple TV app kijken? Dan leggen we je bij Downloaden.nl graag uit hoe je Apple TV gratis downloadt.

Wat is de Apple TV App?

De Apple TV app is de app waar die diensten voor het kijken van films en series van Apple bijeen komen. Via deze app is het mogelijk om de nieuwste films te huren of te kopen, maar ook kun je via deze app gebruikmaken van je Apple TV+ abonnement. Het is in feite een verlenging van de fysieke Apple TV. Zo kun je de content die je hiermee kunt kijken ook bekijken op andere devices via de app.

Enkele kenmerken van de app:

 • Bekijk de nieuwste series en films.
 • Bekijk Apple Original-series en -films
 • Volledig te personaliseren zodat hij perfect bij jouw wensen aansluit.
 • Bediening met Siri mogelijk

Gratis Apple TV app downloaden

Wil je de Apple TV app downloaden voor je favoriete apparaat? Dan vertellen we je graag hoe je dat doet:

 1. Kies het juiste besturingssysteem en start de download via de button.
 2. Maak een account aan of log in
 3. Je kunt de app nu gebruiken!

Je kunt volledig gratis de mogelijkheden van de app ontdekken. Je betaalt pas per film als je daadwerkelijk gaat kijken. Het Apple TV+ abonnement is 7 dagen volledig gratis te proberen. In sommige gevallen krijg je zelfs 3 maanden of een jaar gratis bij aankoop van een Apple apparaat.

Apple TV ook voor Android?

Er wordt nog wel eens gedacht dat Apple TV app alleen gebruikt kan worden op een Apple apparaat of zelfs alleen op een Apple TV. Dat zou het niet mogelijk maken om de app ook op een Android apparaat te gebruiken. Dat is echter zeker niet het geval, de diensten zijn uitgebreid beschikbaar. Je kunt de Apple TV app downloaden voor:

 • Apple TV
 • iPhone
 • iPad
 • Mac
 • Android
 • Smart TV’s van Sony, Samsung en LG.
 • PlayStation
 • Xbox
 • Fire TV
 • Roku

Huren of kopen Apple TV app?

Via de Apple TV app is het mogelijk om de grootste blockbusters en nieuwe films direct bij jou thuis te bekijken. Dit is vergelijkbaar met Pathé Thuis. Bij de Apple TV app krijg je de keuze om deze te huren of te kopen, waarbij huren een stuk goedkoper is. Bij het huren van een film kun je deze echter maar één keer bekijken, terwijl de film bij het kopen in je bibliotheek wordt geplaatst. Hierna kun je de film zo vaak kijken als je zelf wilt.

Apple TV+ abonnement

Het Apple TV+ abonnement is een abonnement voor de streamingdienst voor films en series van Apple. Het is vergelijkbaar met Netflix en Skywshowtime. Alleen hierbij ontdek je unieke content die speciaal voor deze dienst gemaakt is en die je dus nergens anders kunt bekijken. Dit worden de Apple Originals genoemd. Dit zijn doorgaans films en series van zeer hoge kwaliteit met veel bekende acteurs. Het is dus absoluut de moeite waard om Apple TV+ in Ieder geval te proberen. Bekende voorbeelden zijn Ted Lasso, Hijack, See en the Morning Show.

Het is bovendien mogelijk om een MLS Season Pass toe te voegen aan je abonnement, waarmee je alles in en rondom de Major League Soccer kunt bekijken. Bekijk bijvoorbeeld Lionel Messi live spelen bij Inter Miami!

Begin met kijken via de Apple TV app!

Wil je de Apple TV app graag eens proberen of ben je simpelweg op zoek naar de beste download voor jouw device? Selecteer dan het juist besturingssysteem en druk op de button om je Apple TV download te starten. Wij wensen je alvast veel kijkplezier, ook met de gratis proefperiode van Apple TV+!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Twitch.