Netflix downloaden

We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen wat Netflix is. Dit platform voor het streamen van films en series is enorm populair over de hele wereld! Wanneer je een abonnement hebt op deze service (€7,99 per maand, één maand gratis proberen) is deze gratis app natuurlijk onmisbaar. In de trein, in bed, op je werk: kijk overal de nieuwste aflevering van je favoriete serie.

Wat is Netflix?

Vooruit, we vertellen voor het idee tóch even kort wat over Netflix. Deze abonnementsservice maakt het mogelijk om de nieuwste en oudste films en series direct via internet te streamen. Geen torrents, nieuwsgroepen of urenlang downloaden: een paar seconden laden en je kunt streamen. Je kijkt dit op je smart TV, gameconsole, PC, Mac, óf dus op je mobiele apparaat. Voor deze laatste optie heb je onderstaande gratis app nodig!

De app is erg gebruiksvriendelijk en heeft de herkenbare interface van Netflix op je PC of Mac. Log eenmalig in met je gegevens en je komt direct in het overzicht. Hier zie je welke films of series er in de spotlights staan, wat er populair is en wat de beste keuzes voor jou persoonlijk zijn.

Voordelen van de app Netflix:

  • Gratis te downloaden voor iOS, Android en Windows Phone
  • Nederlandse ondertiteling
  • Gaat verder waar je vorige keer bent gestopt
  • Onthoudt je gebruiksvoorkeuren
  • Breed aanbod van films en series
  • Synchroniseert naadloos met TV, Mac en PC
  • Nu ook content downloaden voor offline gebruik

Linksboven kun je in het keuzemenu het genre kiezen, zoals actie, comedy, documentaires en series. Het fijne aan Netflix is het goede geheugen van de app. Het onthoudt wat je hebt gekeken, zodat het jou vergelijkbare films/series kan aanraden. Stop je midden in een aflevering, gaat het bij het opstarten van de app daar weer precies verder. Ideaal, zo hoef je nooit te onthouden waar je ook alweer gebleven was.

De app is gratis te downloaden voor Android en iOS. Voordat je gebruik kunt maken van Netflix dien je wel een abonnement van €7,99 per maand af te sluiten, maar de eerste maand is gratis! Zeker het proberen waard.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Twitch.