Netflix downloaden

We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen wat Netflix is. Dit platform voor het streamen van films en series is enorm populair over de hele wereld! Je kunt hier de app Netflix gratis downloaden en daarna een abonnement afsluiten voor onbeperkt kijken. In de trein, in bed, op je werk: kijk overal de nieuwste aflevering van je favoriete serie.

Gratis Netflix proberen

Gratis Netflix downloaden? Netflix gratis proberen was voorheen mogelijk. Je kreeg dan Netflix een maand gratis om te ervaren hoe fijn en uitgebreid de app is. Helaas is deze service momenteel niet beschikbaar en moet je direct betalen om onbeperkt te kunnen kijken. Gelukkig kun je al een Netflix abonnement vanaf €7,99 per maand afsluiten en kun je maandelijks opzeggen.

 1. Start de Netflix download gratis via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem: Netflix iOS of Netflix Android
 3. Maak een nieuwe Netflix account aan en start met kijken en streamen

Wat is Netflix?

Vooruit, we vertellen voor het idee tóch even kort wat over Netflix. Deze abonnementsservice maakt het mogelijk om de nieuwste en oudste films en series direct via internet te streamen. Geen torrents, nieuwsgroepen of urenlang downloaden: een paar seconden laden en je kunt streamen. Je kijkt dit op je smart TV, gameconsole, PC, Mac, óf dus op je mobiele apparaat. Voor deze laatste optie heb je onderstaande gratis Netflix app nodig!

Gebruiksvriendelijke app

De app is erg gebruiksvriendelijk! Log eenmalig in met je gegevens en je komt direct in het overzicht. Hier zie je welke films of series er in de spotlights staan, wat er populair is en wat de beste keuzes voor jou persoonlijk zijn. Je krijgt dus ook aanbevelingen op basis van wat je eerder hebt gekeken.

Voordelen van de app Netflix:

 • Gratis te downloaden voor iOS, Android en Windows Phone
 • Nederlandse ondertiteling
 • Gaat verder waar je vorige keer bent gestopt
 • Onthoudt je gebruiksvoorkeuren
 • Breed aanbod van films en series
 • Synchroniseert naadloos met TV, Mac en PC
 • Nu ook content downloaden voor offline gebruik
 • Netflix Kids: scherm bepaalde content af voor kinderen

Zoeken op genre, naam of acteur

Linksboven kun je in het keuzemenu het genre kiezen, zoals actie, comedy, documentaires en series. Het fijne aan Netflix is het goede geheugen van de app. Het onthoudt wat je hebt gekeken, zodat het jou vergelijkbare films/series kan aanraden.

Daarnaast kun je ook zoeken op filmtitel of acteur. Je krijgt direct een overzicht van alles wat er bij aansluit, dus ook films die op de door jou gekozen film lijken. En zo kan het zomaar voorkomen dat jij uren zit je bingewatchen en dat je niet meer kunt stoppen met kijken.

Wil (of moet) je toch stoppen met kijken en pauzeer je midden in een aflevering? Dan gaat het bij het opstarten van de app daar weer precies verder. Ideaal, zo hoef je nooit te onthouden waar je ook alweer gebleven was. Ook zie je bij welke aflevering van een serie je gebleven was.

Staat jouw favoriete film of serie er niet bij? Regelmatig worden er nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Deze vind je terug in de Netflix app onder ‘Nieuw’. Inspiratie opdoen wat je gaat kijken? Dan kun je terecht in de categorie ‘Trending’.

Netflix titels downloaden voor offline kijken

Staat er een treinritje, een vliegtuigtrip of een ander moment op je te wachten waarbij je geen internet tot je beschikking hebt? Of wil je data besparen wanneer je van huis bent? Dan kun je ook Netflix series en films downloaden om offline te kijken.

Netflix abonnementen

Helaas is zoals benoemd de Netflix app gratis downloaden niet meer mogelijk, omdat de streamingsdienst deze gratis Netflix proefperiode actie offline heeft gehaald. Daarom dien je voordat je gebruik kunt maken van Netflix een abonnement af te sluiten.

 • Netflix Basic: Je kunt tegelijkertijd kijken op 1 scherm en hebt onbeperkt toegang tot films en series. €7,99 per maand. Goede keuze voor alleenstaanden of stellen die altijd samen kijken.
 • Netflix Standaard: Je krijgt tevens toegang tot HD en kunt op 2 schermen tegelijk kijken en downloads opslaan. €11,99 per maand. Goede keuze voor stelletjes die ook wel eens apart willen Netflixen.
 • Netflix Premium: Je kunt op 4 schermen tegelijkertijd kijken en downloaden en krijgt zelfs toegang tot Ultra HD. €15,99 per maand. Goede keuze voor gezinnen.

Indien je Netflix een maand wil proberen dan kun je direct na het aanmaken van je account deze weer opzeggen. Je zit dan nergens aan vast en betaalt slechts de kosten van die ene maand. We wensen je alvast veel kijkplezier!

Tip: zoek je naar andere manieren om gratis series en films te kijken en te streamen? Bekijk dan onze tips over gratis films downloaden.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Apple Books.