Adresboek en contacten

Iedereen heeft tegenwoordig meerdere mogelijkheden om te communiceren. Verschillende mailadressen, chat-apps, een mobiel nummer, de thuis telefoon, je normale post adres, social media. Het is onmogelijk om al die gegevens met het blote hoofd te onthouden en in een regulier adresboek is er te weinig ruimte. Idee: download en maak gebruik van een digitaal adresboek op je computer of smartphone. 

Gratis digitaal adresboek

Op deze pagina vind je een aantal apps en programma's waarmee je al je contacteninformatie goed kunt ordenen en archiveren. Een van de populairste downloads op deze site is al jaren Adres2000. Een heel basic programma, dat het zeker niet moet hebben van zijn uiterlijk. Maar het is wél erg gebruiksvriendelijk, je kunt allerlei veld toevoegen en aanpassen en al je contacten staan netjes geordend.

Een ander programma in dezelfde categorie als Adres2000, is Adressen Programma Pro. Ook deze software moet het niet hebben van zijn uiterlijk, maar wel van zijn mobiliteit. Alle informatie die wordt ingevoerd, wordt namelijk in één map opgeslagen. Wissel je van laptop of computer? Dan hoef je deze map alleen maar op een USB stick te zetten of naar jezelf te verzenden en je hebt alles weer bij de hand.

Uiteraard kun je contacten ook beheren in een uitgebreid e-mailprogramma, zoals Microsoft Outlook of Gmail voor bedrijven.