Chatten en bellen

Sinds de eerste chatboxen werden geopend, is er veel veranderd op het gebied van hoe we communiceren. Het meeste contact met andere mensen heb je via apps op je telefoon of computer. Moet er dan toch gebeld worden? Dan het liefst wel zo goedkoop mogelijk, of zelfs helemaal gratis.

Bij Downloaden.nl vind je de populairste gratis apps om mee te chatten en bellen!

Gratis bellen en gratis videobellen

Met een programma als Skype wordt het nog veel makkelijk om in contact te blijven met de mensen waar je om geeft. Of dat nu familie of vrienden zijn, of collega's en zakenpartners. Je kunt elkaar gratis (video)bellen, maar ook de chatfunctie is zeer populair. Kies uit heel veel verschillende emojis, GIF's, stickers en meer. 

Skype is wellicht het oudste programma als het gaat om gratis bellen, maar er zijn ondertussen veel alternatieven bijgekomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van bellen via WhatsApp of groepsgesprekken via Microsoft Teams of Google Meet? Kijk rond op Downloaden.nl en bepaal zelf wat het beste bij jou past!

Gratis chat en IM apps

Hoeveel mensen bellen er nog met elkaar? Veel contact verloopt via chatapps op je telefoon of de computer. Handig, want zo hoef je niet voor ieder wissewasje elkaar aan de lijn te hebben. Een ander voordeel van chatten, is dat je meerdere mensen tegelijk kunt spreken. Dit is vooral handig op zakelijk gebied!

Er zijn ontelbaar veel apps en programma's te downloaden, waarmee je kunt chatten. Waar jij voor gaat, is vooral afhankelijk van wat andere mensen in jouw omgeving gebruiken en waar op zoek bent. WhatsApp is in Nederland het populairst, maar het op privacy gerichte Telegram wordt steeds bekender.