Live.ly downloaden

Live.ly is een nieuwe live videostreamingsdienst. Je kan heel makkelijk een livestream opzetten zodat je vrienden, familie en fans je kunnen volgen en met je kunnen communiceren.

Zelf een livestream opzetten wordt steeds populairder. Op Facebook en Twitter zijn de opties al een vast onderdeel van de statusupdate en bekende vloggers als Enzo Knol doen niet anders. Met een livestream kan je makkelijk je vakantie delen, maar ook belangrijke afspraken, beurzen, concerten, festivals en ga zo maar door. De populaire app Musical.ly (inmiddels beter bekend als TikTok) zag hier brood in en is aan de slag gegaan met een optie voor livestreamen: Live.ly.

Hoe begin je een livestream?

Het is supermakkelijk om een livestream te starten. Als je de app opent, zie je meteen de knop 'Start a new broadcast'. Tik daarop om je stream een naam te geven en ga daarna door één simpele klik live. Live.ly staat direct in verbinding met Musical.ly, dus de volgers die je al hebt, krijgen automatisch bericht wanneer jij je uitzending begint.

Kun je ook naar anderen kijken?

Ja! En daar heb je Live.ly niet eens voor nodig. Open gewoon je oude vertrouwde Musical.ly en volg de mensen die je interessant vindt. De volgende keer als zij online gaan via Live.ly, ontvang je een melding en kun je meteen de stream volgen.

Heb je nog niet veel andere streamers in je contactenlijst staan? Of wil je graag dat vrienden ook gaan streamen zodat je op de hoogte bent van hun doen en laten? Dan kan je elkaar Live.ly gifts geven. Dit zijn (gratis) virtuele cadeautjes om elkaar aan te moedigen de app te gebruiken.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Chatten en bellen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Houseparty.