Tekst en Administratie

Hoe vaak gebruik je je computer of laptop wel niet om brieven, werkstukken en andere teksten te maken? Sterker nog, veel mensen gebruiken gebruiken hun computer bijna alleen maar als typemachine met wat extra functies. Het bekendste programma voor dit doel is Word, dat in het Microsoft Office pakket zit. Maar Microsoft Word is duur: voor een enkele licentie tel je al zo'n €70 neer. Niet een bedrag dat je graag aan een computer programma uitgeeft. En je krijgt er niet eens meer een schijfje bij, maar download het programma direct naar je computer. Je zult dus blij zijn om te horen dat er heel veel goede en gratis Microsoft Office alternatieven te downloaden zijn.

Gratis Office pakket downloaden

Of je nu een tekstverwerker nodig hebt, cijfers moet verwerken in sheets of een presentatie in elkaar moet knutselen. Stop met het betalen aan het veel te dure Microsoft Office! Er zijn namelijk ook gewoon gratis Office suites te downloaden, die net zo goed werken. LibreOffice en WPS Office doen zelfs in design, interface en geavanceerde functies niet onder voor het populairste jongetje in de klas. 

Andere handige software voor de administratie

Naast de standaard office suites, vind je op Downloaden.nl ook software die op een andere manier van pas komt bij je administratie. Denk aan een handige scan app om bonnetjes te digitaliseren, maar ook handige digitale notitieboeken als Evernote en OneNote