Apple News+ downloaden

Ben jij al bekend met Apple News en wil je graag alle content tot je beschikking hebben? Met deze Apple News+ download probeer je het 1 maand gratis!

Wat is Apple News Plus?

Apple News+ is een premium abonnementsdienst binnen Apple News waarmee gebruikers toegang krijgen tot meer dan 300 tijdschriften en kranten en premium online publicaties. Zo kunnen gebruikers genieten van een breed scala aan content, waaronder artikelen, tijdschriften, digitale abonnementen en meer.

  • Honderden tijdschriften en toonaangevende kranten
  • Ruim aanbod aan sportverslaggeving
  • Apple News+ audioverhalen
  • Werkt op Apple Carplay
  • Volledige tijdschriften van begin tot eind
  • Online en offline lezen op tal van apparaten
  • Apple News+ download voor 6 apparaten (gezinsdeling)
  • Selectie van aanbevelingen op basis van voorkeuren

Gratis Apple News downloaden

Apple News is de gratis variant van deze populaire applicatie. Hiermee krijg je toegang tot lokaal nieuws, een aantal topverhalen die geselecteerd zijn door redacteuren, audiofragmenten en bepaald nieuws.

Wie echter van het hele aanbod van meer dan 300 kranten en tijdschriften wil genieten, die sluit een Apple News + account af. En dat kan gratis voor 1 maand. Met de Apple News Plus free trial probeer je zelf of het iets voor jou is!

Gratis Apple Nieuws+ downloaden? Start de download via de button!

Waarom gratis Apple News Plus?

Je kunt gratis Apple News+ downloaden om het een maand gratis te proberen. Zo krijg je niet alleen toegang tot het hele aanbod, maar kun je ook offline lezen. Je luistert zelfs naar audioverhalen in de auto. En het fijne is dat je je account met zes gezinsleden kunt delen. Na afloop van de gratis Apple News proefperiode schakel je over naar een betaald abonnement. Uiteraard kun je je abonnement te allen tijde opzeggen.

Is Apple News beschikbaar in Nederland?

Jazeker, Apple Nieuws Plus is beschikbaar in Nederland. Het is echter belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van specifieke publicaties kan verschillen per land en regio. Om toegang te krijgen tot Apple News+ in Nederland, moet je je abonneren op de dienst via de Apple News-app op je iPhone, iPad of Mac. Dat kan met de gratis Apple News+ download via deze pagina van Downloaden.nl.

Lukt het je niet om Apple News+ app te openen, dan kan dat liggen aan de instellingen van je apparaat. Open op je iPhone of iPad via algemeen de ‘Taal en Regio’ instellingen en selecteer een land naar keuze, zoals Verenigde Staten of Canada. Via Spotlight open je de app en zoek je naar News. Zo, nu kun je het wel openen en lezen!

Apple News+ offline gebruiken

Een groot voordeel aan de premium Apple News Plus app ten opzichte van de gratis variant is dat je het kunt gebruiken als je offline bent. Zo kun je bijvoorbeeld volledige nummers van je favoriete tijdschriften downloaden naar al je Apple apparaten. Heerlijk om te lezen in de trein of aan het strand. Je kunt ook offline luisteren naar de premium audioverhalen, zoals Apple News Today en In Conversation. Fijn voor in de auto of waar dan ook.

Voorkeuren instellen bij Apple Nieuws Plus

Ben je graag op de hoogte van de verslagen van de laatste sportwedstrijden? Wil je weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op Wall Street? Of ben je meer geïnteresseerd in het nieuws uit een bepaalde regio? Je stelt je voorkeuren in en krijgt op basis daarvan aanbevelingen. Wel zo prettig, je leest en luistert wat jij interessant vindt.

Verschil Apple News en Apple News+?

Hierboven heb je het al kunnen lezen, maar toch nog even kort samengevat de voordelen van Apple News Plus ten opzichte van de gratis variant. Met de premium versie krijg je toegang tot extra content, zoals tijdschriften, kranten, lokaal nieuws uit regionale topbronnen en unieke audioverhalen. Je deelt je account met 6 gezinsleden en kunt de applicatie zowel online als offline gebruiken.

Download Apple News Plus gratis!

Ben je benieuwd naar het nieuws dat Apple je te bieden heeft? Probeer dan gewoon de premium versie met deze Apple News Plus download! Je kunt hem immers 1 maand gratis proberen, en dan kun je daarna altijd nog beslissen wat je ermee doet. Wij zeggen, ontdek het zelf en ervaar zelf de voordelen van Apple News Plus!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Tekst en Administratie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Google Docs.