Films Downloaden - gratis kijken en met ondertiteling

Films downloadenSoms is het heerlijk om in de bioscoopzaal te ontspannen en van de nieuwste films te genieten. Heb je daar geen zin in of geen tijd voor? Dan zijn er ook andere opties om thuis een goede film te kijken. Je kan nagenoeg alle films gratis downloaden, op je gemak en lui vanaf de bank. Het enige wat nog moeite kost, is om even langs de supermarkt te gaan voor een zak popcorn. En toevallig of niet, de beste software van 2019 is Popcorn Time.

Frostwire - gratis films downloaden met Nederlandse ondertiteling

Frostwire is een downloadprogramma dat gebruik maakt van het BitTorrent (peer-to-peer of P2P) systeem. Dat wil zeggen dat er een centrale plek is waar de downloads worden gecoördineerd, in dit geval Frostwire. Iedereen levert een stukje informatie van het bestand dat jij graag wilt downloaden. Door een download te starten, haal je dus informatie op van verschillende computers en binnen enkele minuten staat jouw favoriete film op je pc.

Frostwire bestaat al een hele tijd en is nog steeds het meest populaire filesharing programma dat er te vinden is. Door de juiste zoekopdracht te geven, kun je zelfs films met Nederlandse ondertiteling downloaden! Naast het gratis downloaden van films, behoren ook muziek, software en games tot de mogelijkheden. 

Frostwire heeft naast het binnenhalen van jouw favoriete films tal van mogelijkheden, zoals het sychroniseren met iTunes en apparaten in je WiFi-netwerk. 

Spotnet downloaden - gratis films downloaden via nieuwsgroepen

Downloaden met Spotnet gaat via nieuwsgroepen, die op het zogenaamde usenet staan. Het usenet is een wereldwijd, gedecentraliseerd netwerk voor de uitwisseling van bestanden. Alle bestanden in dit netwerk, worden geplaatst in nieuwsgroepen. Iedere nieuwsgroep richt zich op een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld gratis films. Om een nieuwsgroep te kunnen bekijken en dus gratis films te downloaden, heb je een newsreader nodig.

Door gratis Spotnet te downloaden, kun je naar films en andere bestanden zoeken die in nieuwsgroepen op het usenet staan. Deze bestanden worden ook wel spots genoemd. Heb je een spot gevonden die je bevalt? Dan zorgt Spotnet voor het juiste NZB-bestand (text bestandje met de id's van de verschillende bestanden waaruit één download bestaat), waardoor je een bestand kunt downloaden.

Hoe kun je downloaden via nieuwsgroepen? Dat kun je hier vinden.

Een goede VPN verbinding

Het downloaden van films die auteursrechtelijk zijn beschermd, mag eigenlijk niet. Toch kun je dit vrij makkelijk omzeilen, door een goede VPN verbinding te gebruiken. 

Een VPN-verbinding is een internetverbinding die gebruik maakt van een ander IP-adres als het jouwe. Zo kun je je internetactiviteiten verborgen houden of websites bezoeken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Fijne programma's om een VPN-verbinding tot stand te brengen zijn VPN4ALL en Speedify. Heb je eenmaal een VPN verbinding? Dan kun je gewoon Frostwire of Spotnet gebruiken, zonder bang te zijn voor waarschuwingen of boetes.