Films Downloaden - gratis kijken en met ondertiteling

Films downloadenOnbeperkt gratis films downloaden thuis vanaf de bank? Downloaden.nl helpt je graag op weg! Hieronder vertellen we je over de slimste downloads voor Windows, Mac, Android en iOS, waarmee je de beste films binnen no-time thuis op de buis beschikbaar hebt. Geniet gratis van oude klassiekers, kaskrakers en recentere bioscoopfilms!  

Spotnet downloaden - Gratis films downloaden via nieuwsgroepen  

Een van de beste manieren om aan een onbeperkt aanbod films te komen is door gebruik te maken van Spotnet. Downloaden met Spotnet gaat via nieuwsgroepen, die op het zogenaamde Usenet staan.

Het Usenet is een wereldwijd, gedecentraliseerd netwerk voor de uitwisseling van bestanden. Alle bestanden in dit netwerk worden geplaatst in nieuwsgroepen. Iedere nieuwsgroep richt zich op een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld gratis films. Om een nieuwsgroep te kunnen bekijken en dus gratis films te downloaden, heb je een newsreader nodig.    

Door gratis Spotnet te downloaden, kun je naar films en andere bestanden zoeken die in nieuwsgroepen op het Usenet staan. Deze bestanden worden ook wel spots genoemd. Heb je een spot gevonden die je bevalt? Dan zorgt Spotnet voor het juiste NZB-bestand (text bestandje met de id's van de verschillende bestanden waaruit één download bestaat), waardoor je een bestand kunt downloaden.  

Naast het populaire Spotnet zijn er ook andere vergelijkbare Usenet downloads, zoals SABnzbd en Newsleecher. Mocht je op Spotnet niet vinden wat je zoekt, bekijk dan zeker de alternatieven. 

Hoe kun je downloaden via nieuwsgroepen, oftewel Usenet? Dat kun je hier vinden.  

Gratis Netflix downloaden 

Naast bovengenoemde manier om aan gratis films te komen kun je natuurlijk ook een abonnement afsluiten bij een dienst als Netflix. Onbeperkt series en films in verschillende talen en ondertiteling voor een vast bedrag per maand. Maak gebruik van de gratis proefperiode van Netflix van maar liefst een maand en stream rechtstreeks op je TV! 

Gratis Videoland downloaden 

Ook op Videoland ontdek je tal van films. Daarnaast vind je er een scala aan (Nederlandse) series. Een abonnement op Videoland kost normaal €4,99 per maand, maar je probeert het nu 14 dagen gratis. Maak een account aan, kijk onbeperkt films, series en afleveringen van de laatste shows van RTL. 

Popcorn Time – Diverse films binnen handbereik  

Soms is het heerlijk om in de bioscoopzaal te ontspannen en van de nieuwste films te genieten. Geniet je net zo lief thuis op de bank van een goede film? Dan is Popcorn Time ook een goede optie voor het downloaden van films. Nu alleen nog even langs de supermarkt voor een zak popcorn!

Popcorn Time is een platform met gratis BitTorrent-client en geïntegreerde mediaspeler. Met dit gratis alternatief voor videostreaming services geniet je van tal van series en films. Popcorn Time is een tijdje uit de lucht geweest, maar is sinds 2020 weer helemaal back! Even zoeken wat je wilt kijken en de resultaten poppen als vanzelf op je scherm. Het beeld overzetten naar je tv kan bijvoorbeeld via Chromecast of HDMI.  

Frostwire - Gratis films downloaden met Nederlandse ondertiteling  

Frostwire is een downloadprogramma dat gebruikmaakt van het BitTorrent (peer-to-peer of P2P) systeem. Dat wil zeggen dat er een centrale plek is waar de downloads worden gecoördineerd, in dit geval Frostwire. Iedereen levert een stukje informatie van het bestand dat jij graag wilt downloaden. Door een download te starten, haal je dus informatie op van verschillende computers en binnen enkele minuten staat jouw favoriete film op je pc.    

Frostwire bestaat al een hele tijd en is nog steeds een van de meest populaire filesharing programma’s die er te vinden zijn. Het is een soort kloon van het gestopte Limewire. Door de juiste zoekopdracht te geven, kun je zelfs films met Nederlandse ondertiteling downloaden! Naast het gratis downloaden van films, behoren ook muziek, software en games tot de mogelijkheden.   

Frostwire heeft naast het binnenhalen van jouw favoriete films tal van mogelijkheden, zoals het synchroniseren met iTunes en apparaten in je WiFi-netwerk. Zo kun je je films dus gemakkelijk casten naar je TV.  

Een goede VPN-verbinding  

Wil je anoniem en veilig internetten? Maak dan gebruik van een goede VPN-verbinding. Een VPN-verbinding is een internetverbinding die gebruik maakt van een ander IP-adres als het jouwe. Zo waarborg je je privacy. Daarnaast is deze verbinding handig om websites te bezoeken die vanaf een bepaald land niet toegankelijk zijn.

Door de VPN in te stellen op een andere locatie kies je voor grenzeloze mogelijkheden. Fijne programma's om een VPN-verbinding tot stand te brengen zijn NordVPN, GOOSE VPN en Private Internet Access.

LET OP: Bij het gebruiken van bepaalde gratis software zal het je opvallen dat er naast normale bestanden (zoals open-source software en vrije werken) ook auteursrechtelijk beschermde bestanden te vinden zijn. Volgens de Nederlandse wet is het niet toegestaan om beschermd materiaal te verspreiden, en ook niet om dit te downloaden. Onze website heeft niet het doel om verspreiding van dit materiaal te bevorderen, maar probeert enkel om de werking van populaire programma’s duidelijk te maken. Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je doet en downloadt. Verdiep je daarom in wat wel en niet mag volgens de wet en handel hier naar.