NPO Plus downloaden

Wil je eindeloos naar alles van NPO kijken? Dan zit je goed met NPO Plus. En daarvoor hebben we een gratis NPO Plus proefperiode voor je in petto op Downloaden.nl!

Wat is NPO Plus?

NPO Plus heeft je alles te bieden wat je ook op NPO 1, NPO 2 en NPO 3 kunt zien. En dat is nog niet alles, want je ontdekt er tevens exclusieve films, series en documentaires. Je kijkt reclamevrij, waar en wanneer je maar wilt. Ook stream je live tv, zodat je je standaard tv-abonnement niet meer nodig hebt.

  • Kijk alles terug van de NPO zenders
  • Stream live tv, zoals het journaal en sport
  • Kijk reclamevrij (m.u.v. bepaalde live tv)
  • Zo’n 400 exclusieve films, series en docu’s
  • Lang terugkijken en soms vooruitkijken
  • Inclusief tv-gids

NPO Plus gratis downloaden

Wil je NPO Plus downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je hier op Downloaden.nl aan het juiste adres. Met deze NPO Plus download kijk je namelijk een maand gratis. Zo check je toptitels als The Imitation Game, Slumdog Millionaire, Dexter, A Perfect Planet, Penoza en De Luizenmoeder. Ontdek het zelf! Hoe werkt gratis NPO Plus downloaden?

  1. Start de download via de button
  2. Kies het juiste besturingssysteem
  3. Maak je NPO Plus account aan en log in op alle gewenste apparaten!

Wat kost NPO Plus na afloop van de proefperiode? Niet veel als je het vergelijkt met veel andere streamingsdiensten! De prijs is €2,95 per maand en dan heb je het complete aanbod binnen handbereik. Maak gebruik van de proefperiode van NPO Plus en dan kun je daarna altijd nog beslissen of je overstapt op een betaald abonnement of anders eventueel gebruik blijft maken van de gratis variant NPO Start.

Wat kijken op NPO Plus?

NPO Plus biedt meer dan 100 films, 70 series en 200 documentaires, grotendeels exclusief dus nergens anders te bekijken. Hierbij gaat het zowel om klassiekers als onbekendere topwerken. Via de app kun je het gehele aanbod doorzoeken of direct selecteren op genre, waaronder ‘Nieuws & Actualiteiten’, ‘Trending’, ‘Gemist’ en ‘Real Life’. Favorieten zet je op je lijst zodat je direct een update krijgt als er een nieuwe aflevering live is. Benieuwd wat er vanavond op tv is? Maak dan gebruik van de geïntegreerde tv-gids.

Via NPO Plus app, desktop en smart tv

Nadat je een NPO Plus account hebt aangemaakt kun je dus synchroniseren met al je apparaten. Zo kun je de app bijvoorbeeld ook op je smart tv installeren, zodat je direct via je afstandsbediening live tv kunt kijken. Met een NPO Plus abonnement kun je op twee apparaten tegelijkertijd kijken. Optioneel kun je een kinderprofiel instellen.

Verschil tussen NPO Plus en NPO Start

Naast NPO Plus bestaat ook NPO Start, de gratis versie van de app. Het verschil is dat je met NPO Start programma’s langer kunt terugkijken, terwijl bij Start juist veel programma’s slechts een week beschikbaar zijn. Dat komt omdat NPO een vergoeding moet betalen aan rechthebbenden van bepaalde uitzendingen om ze langer dan 7 dagen beschikbaar te houden. Die lage abonnementsprijs is voldoende om het te bekostigen. Daarnaast zijn de programma’s op Plus van betere beeldkwaliteit (vaak HD tegenover SD).

Naast NPO Plus ook RTLXL en KIJK?

Als je naast onbeperkt NPO ook graag RTL en SBS terugkijkt, dan kies je wellicht liever voor een NLZIET abonnement. Hierin zitten al deze opties inbegrepen, alsook andere Nederlandse en Vlaamse zenders. Ook bij NLZIET kun je een gratis proefperiode activeren. Je kunt ze natuurlijk ook alle twee gratis uitproberen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Apple Music.