Dating apps

Ben jij op zoek naar een serieuze relatie of kortdurende lust? Of je nu wel of niet de ware liefde zoekt, we hebben de beste dating apps hier voor je op een rijtje gezet. Kies jouw besturingssysteem (Android of iOS) en ontdek wat de beste dating apps voor jou zijn. De meeste dating apps zijn bovendien ook te gebruiken via de computer (Windows of Mac) via de bijbehorende dating site.

Populaire dating apps in Nederland

Wanneer je op zoek gaat naar een goede dating app, dan is het van belang dat je kiest voor een app die ook behoorlijke populair is. Wanneer de app namelijk maar door een kleine groep mensen wordt gebruikt, is de pool van potentiële matches ook kleiner. Hierdoor is de kans kleiner dat je iemand vindt die bij je past of zijn de matches simpelweg minder relevant. Kortom, hoe populairder de app voor dating is, hoe relevanter doorgaan de match. De populairste, waaronder Parship, Tinder en Happn, vind je op deze pagina beste de beste Nederlandse dating apps.

Kies de beste dating app voor jou

Bovenstaande is natuurlijk ook afhankelijk van specifieke factoren zoals je seksuele geaardheid, je geslacht en andere voorkeuren. Veel dating apps richten zich namelijk specifiek op een bepaalde doelgroep. Zo zijn de resultaten namelijk zo specifiek mogelijk. Er bestaan daarom bijvoorbeeld dating apps voor enkel serieuze relaties, dating apps voor jongeren, gay dating apps, dating apps voor hoger opgeleiden en zelfs dating apps voor stelletjes. Voordat je je aanmeldt voor een dating site of een Nederlandse dating site raden we je daarom aan eerst te onderzoeken wat de doelgroep ervan is en of dit bij jou past.

Hiernaast is het wel zo prettig om te kiezen voor een dating site die ook specifiek voor Nederland te gebruiken is, tenzij je natuurlijk juist iemand in het buitenland of een langeafstandsrelatie zoekt. Een grote afstand maakt fysiek afspreken toch moeilijker en het is wel zo fijn als je een beetje bij elkaar in de buurt woont.

Gratis dating app downloaden

In Nederland bestaat een groot aanbod aan verschillende dating apps en dating sites, het is daarom lastig om er eentje te kiezen. Om je een handje te helpen hebben we de beste dating apps in Nederland voor je verzameld op deze pagina. Bovendien hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk voor gratis dating apps te kiezen, dat scheelt weer! Zo kun je eerst proberen of de app iets voor jou is zonder dat je direct hoeft te betalen voor de app of voor een abonnement.

Dat wil overigens niet zeggen dat we alleen maar dating apps hebben verzameld die gratis zijn. Je kunt immers ook stellen dat iemand die bereid is om te betalen voor een dating app er wat serieuzer in staat. Veel dating apps zijn bovendien eerst gratis te gebruiken en is het mogelijk later te upgraden, waardoor je meer mogelijkheden krijgt. Denk bijvoorbeeld aan het kunnen verzenden van berichten, je profiel uitbreiden of een afgewezen match later toch weer terughalen wanneer je je toch bedenkt.