Happn downloaden

Wie weet ben je je perfecte match al wel tegengekomen! En met deze gratis Happn app download kom je met hem of haar in contact!

Wat is Happn Dating?

Happn is een unieke dating app. Anders dan bij andere dating apps zoals Tinder ga je hier niet alleen op uiterlijk en korte beschrijvingen af, maar kom je in contact met mensen die je pad al gekruist hebben. Kortom, die leuke jongen of meid die je net op het terras spotte, daar kom je dankzij Happn mee in contact!

  • Dating app: voor leuke gesprekken of serieuze dates
  • Kom in contact met mensen in je buurt
  • Vind mensen die je in de supermarkt of op het terras zag
  • Met Happn durf je de stap tot contact te zetten!
  • Gratis Happn app voor iOS en Android

Gratis Happn app downloaden

Wil je Happn downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres. Start de Happn download, maak een gratis Happn account aan en begin met contact leggen. Hoe werkt Happn app gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Happn download via de button!

Hoe werkt Happn?

Zag je net een leuke man of vrouw voorbij fietsen en hadden jullie 'een momentje'? Of heb je kort iemand gesproken in de rij van de supermarkt waar het wel mee klikte? Dan helpt Happn jou om deze mensen ook echt te leren kennen. Let it Happn!

  1. Telkens als je iemand in het echte leven tegenkomt, verschijnt zijn of haar profiel op je tijdlijn.
  2. Profielen op je tijdlijn zijn altijd te bekijken. Hier kun je zien hoe vaak je iemand bent tegengekomen en de tijd en de plek van je laatste ontmoeting.
  3. Is er iemand die je bevalt? Geef die persoon een 'like' en alleen als het wederzijds is, komt die andere persoon daar achter. Wil je juist wel opvallen? Dan stuur je een 'charm'.
  4. Wanneer je elkaar hebt 'geliked' heb je een 'crush' en kun je met elkaar chatten! Of natuurlijk een date vastleggen bij jullie in de buurt!

Veiligheid: locatie bij benadering

Anderen kunnen zien dat jij in de buurt bent, wat ook weer niet altijd even prettig hoeft te zijn. Je hoeft echter niet bang te zijn dat jouw route tot in de kleinste details gevolgd kan worden. De exacte locatie wordt namelijk nooit kenbaar gemaakt aan andere gebruikers. De enige informatie die door Happn opgeslagen en gedeeld wordt is de locatie bij benadering.

Happn ervaringen

In de dating app van Happn kun je Happn reviews van andere gebruikers lezen. En die zijn maar al te positief! Sinds de oprichting in januari 2014 heeft Happn al heel wat stelletjes aan elkaar voorgesteld. Maar dat niet alleen, want je kunt de Happn app ook gewoon gebruiken als je op zoek bent naar leuke gesprekken en dates. Wie weet houd je er nog wel goede vrienden aan over, of je perfecte partner!

Download Happn en probeer het zelf!

Probeer Happn zelf en wellicht zit die relatie met die flirt er echt in! Soms heeft het lot gewoon een helpende hand nodig. En zo hoef jij je niet ongemakkelijk te voelen als je die perfecte man of vrouw in de supermarkt of ergens anders spot. Door diegene te vinden op Happn weet je in ieder geval dat diegene open staat voor een match.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Dating apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Suikerarrangement.