Bumble downloaden

Maak kennis met de dating app Bumble, waar vriendelijkheid en respect naar elkaar toe de basis zijn voor het scoren van een leuke afspraak, zowel op het gebied van dating, vrienden en carrière. Je download Bumble gratis via Downloaden.nl!

Wat is Bumble dating app?

Bumble werd bedacht vanuit het idee om ouderwetse dating regels te veranderen. Dit door online te netwerken en zo nieuwe contacten op te doen. Hun community is gebaseerd op vriendelijkheid en respect, waarbij vrouwen gestimuleerd worden om de eerste stap te zetten. Bumble richt zich op het afstappen van traditionele ‘date-principes’.

  • Social (dating) netwerk gebaseerd op wederzijds respect
  • Bumble Date voor het vinden van een liefdesmatch
  • Bumble BFF voor het uitbreiden van je vriendenkring
  • Bumble Bizz voor het ontmoeten van professionals
  • Meestal zetten de dames de eerste stap

Download Bumble gratis!

Wil je gratis Bumble downloaden? Dan ben je hier op de goede plek. Hoe werkt Bumble gratis downloaden? Kies het juiste besturingssysteem en maak daarna direct een gratis Bumble account aan. Kies tussen Bumble Android & iOS of ga direct naar de Bumble webversie voor Windows en Mac.

Kies het juiste besturingssysteem en start de Bumble download via de button.

Hoe werkt Bumble app dating?

Bumble profileert zichzelf meer als een social netwerk dan als een dating app. Daarom kun je er niet alleen potentiële lovers ontmoeten, maar ook vrienden en professionals. In de app Bumble kies je dan ook tussen de volgende drie opties:

  • Bumble Date: heeft zoals de naam al doet vermoeden als doel om een leuke date te vinden, waarbij dames gestimuleerd worden om de man aan te spreken. Ontdek tal van profielen, wie weet ontmoet je de liefde van je leven.
  • Bumble BFF: meer mensen leren kennen om leuke dingen mee te doen? Met Bumble BFF vergroot je je vriendenkring. Veel gebruikt wanneer mensen naar een nieuwe stad verhuizen, maar het kan natuurlijk ook in je huidige woonplaats.
  • Bumble Bizz: zoek je iemand om mee te sparren over je huidige werk of over een carrièreverandering? Ben je op zoek naar nieuw werk, nieuwe collega’s of een mentor? Via Bizz van Bumble leer je andere professionals kennen.

Bumble date scoren!

Bij Bumble krijg je potentiële matches te zien op basis van je instellingen, interesses en locatie. Wanneer er een match is dan is het de bedoeling dat dames het eerste bericht sturen. Dit binnen 24 uur vanaf het moment dat de match is ontstaan.

Optioneel kan de ander de match een dag verlengen als er binnen deze tijdsperiode geen bericht is gestuurd. Nadat de periode verstreken is dan verloopt de match. Zo stimuleert Bumble om snel op elkaar te reageren.

Met Bumble vrienden en professionals ontmoeten

Ook voor het contact leggen met nieuwe vrienden geldt de tijdsperiode van 24 uur. Wanneer het gaat om Bumble Bizz, oftewel connecten met professionals, dan geldt de tijdsduur van zeven dagen voordat de match verloopt.

Voor wie is Bumble?

Bumble is er voor iedereen die op een respectvolle manier mensen wil leren kennen. Doordat juist vrouwen de eerste stap moeten zetten vragen mensen zich soms terecht af: Is Bumble alleen voor heteroseksuelen? Maar nee, Bumble is er voor iedere doelgroep!

Voor gebruikers uit de LHBTQIA-community geldt dat leden met hetzelfde gender, matches tussen non-binaire personen of met een man, beide personen de mogelijkheid hebben om te reageren. Zo kan iedereen gebruik maken van Bumble.

Is Bumble gratis?

Yes! Bumble is gratis! Wel kun je kiezen voor extra functies met Bumble Premium. Hiermee heb je toegang tot extra zoekfilters en bewonderaars. Tegens heb je SuperSwipes en kun je opnieuw connecten met verlopen connecties. Je kunt zien wie jou geliked heeft.

Of kies voor Bumble Boost waarmee je connecties kunt verlengen en kunt SuperSwipen, oftewel iemand kunt laten weten dat je hem of haar heel graag wilt leren kennen. Met functie Bumble Spotlight kun je daarnaast je profiel extra uit laten lichten, zodat je meer kans hebt op matches.

Hoe veilig is Bumble?

Bumble is veilig in gebruik en biedt extra opties om zeker te weten dat de persoon aan de andere kant van het scherm er ook echt zo uitziet. Ze hebben daarvoor de optie ‘fotoverificatie’. Verifieer jezelf met een foto om aan andere gebruikers te laten zien dat je geen catfish bent. Gebruikersprofielen in Bumble die geverifieerd zijn, die zijn te herkennen aan een blauw vinkje bij het profiel.

Bumble ervaringen

Zowel op het gebied van liefde, vriendschap en carrière zijn er al flink wat mooie verhalen voortgekomen door het gebruik van Bumble. De app biedt je het onderdeel ‘The Buzz’, waar je Bumble reviews van anderen kunt lezen. Zo lezen we in een Bumble review dat er een stel getrouwd is na contact via Bumble, leuk! Sommige gebruikers geven aan dat het lastig is een match te vinden. Daarom lees je in ‘The Buzz’ aanvullende tips om je profiel te verbeteren en zo sneller contacten te leggen.

Bumble vs Tinder en andere dating apps

Waar Bumble zich in onderscheidt is dat ze zich naast dating ook richten op vriendschap en carrièremogelijkheden. Daarnaast stimuleert deze dating service dat vrouwen het eerste contact leggen. Bij Tinder kan iedereen het eerste contact leggen. Daarnaast zijn er ook nog andere dating apps, zoals Parship (gericht op serieus daten) en Breeze Social (gericht op direct afspreken). Al deze dating apps download je gratis via Downloaden.nl!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Dating apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Breeze Dating App.