Parship app downloaden

Op zoek naar een goede dating app met een grote kans op succes? Dan zit je goed met deze Parship download, die geschikt is voor singles vanaf 30 jaar met iedere geaardheid!

Parship app: grote slaagkans!

Parship zet zichzelf ook wel neer als ‘De nr. 1 in serieuze relaties’. En dat blijkt uit hun cijfers, want liefst 33% vindt via Parship een partner. Veiligheid en zekerheid zijn basisprincipes van Parship. Je wordt dan ook geverifieerd en kunt daarna effectief op zoek. Vergeet nepprofielen, eindeloos swipen en vervelende gesprekken, met Parship ga je voor resultaat.

  • Serieuze dating app
  • 1 op 3 vindt een partner
  • Anti-nepprofielen: goede verificatie
  • Voor iedere geaardheid: Parship & Gayparship
  • Parship gratis proberen!

Gratis Parship downloaden

Wil je de app van Parship downloaden, gratis en voor niets? Neem een kijkje in de gratis Parship omgeving en check hoe jij op de markt ligt. Je kunt berichten ontvangen en de ander laten weten dat je deze ontvangen hebt. Wanneer je daadwerkelijk met iemand in gesprek wilt geraken dan kun je altijd nog upgraden naar een Premium Parship abonnement. Hoe werkt Parship gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de gratis Parship download via de button.

Hoe werkt Parship?

Een match vinden via Parship werkt via het Parship-Principe. Je begint met het invullen van een persoonlijkheidstest, die bestaat uit liefst 80 vragen, 400 mogelijke antwoorden en 32 kenmerken als basis voor partnersuggesties. Daaruit komt een persoonlijk rapport, waardoor je wellicht nog wat nieuwe dingen aan jezelf ontdekt qua wensen in relaties. Weten wat je wilt is immers de sleutel tot een goede relatie.

Vervolgens ga je dating profielen bekijken. Je ziet nu het aantal ‘match-punten’ met de potentiële match op basis van de persoonlijkheidstest. Dat is alvast een goede indicatie voor het vinden van de perfecte match. Niet voor niets komt uit Parship ervaringen naar voren dat een groot deel zijn of haar ideale partner vindt!

Als je interesse hebt in iemand dan kun je een verzoek sturen voor contact. Nu kunnen jullie online praten en kijken of jullie bij elkaar passen. Met Parship kom je in contact, eerst online en daarna in real-life als je wilt.

Waarom kiezen voor Parship app?

Parship richt zich op online dating voor hoogopgeleide singles vanaf 30 jaar, die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het was de eerste datingsite (vanaf 2003) die zich richtte op deze doelgroep. Ondertussen heeft Parship al veel singles mogen matchen. Wat hen uniek maakt is hun Parship-Principe, waardoor de slagingskans stukken hoger wordt, omdat je matches aanbevolen krijgt die ook daadwerkelijk bij jouw persoonlijkheid passen.

Parship dating: veilige dating app

Parship vindt het belangrijk om nepprofielen tegen te gaan en daarnaast hun website goed te beveiligen. Een nieuw profiel verifiëren ze handmatig. Zo weten ze dat jij écht bent, en zo weet jij zeker dat de match aan de andere kant van het scherm ook écht is. Wel zo fijn!

Gayparship app: onderdeel van Parship

Maak kennis met dé gay dating app Nederland: Gayparship. Deze is onderdeel van Parship en is specifiek bedoeld voor iedereen die homo, lesbisch, bi, queer of trans is en op zoek is naar een serieuze relatie. De Gayparship app richt zich niet specifiek op een match in de buurt (afstand), maar zoekt voor jou naar die speld in de hooiberg, zodat je zeker weet dat je met iemand in contact komt die ook naar een serieuze relatie zoekt.

Parship aanmelden: kies uit diverse thema’s

Naast Gayparship heeft Parship ook nog andere thema’s voor je in petto, zoals senioren dating, of mensen die op zoek zijn naar een dating app voor een Christelijke relatie. Zie de Parship app als een soort online relatiebureau waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt!

Wat kost Parship?

Benieuwd naar de Parship kosten? Goed nieuws, want je kunt het dus gratis proberen. Met de gratis Parship download ontvang je partnervoorstellen, bekijk je profielen van andere leden, kun je een ‘Glimlach’ of ‘IJsbreker’ sturen en kun je berichten van anderen ontvangen. Op deze manier kun je de omgeving dus vrijblijvend verkennen. Bevalt het? Dan upgrade je naar Parship Premium, waarmee je onbeperkt berichten en foto’s stuurt en toegang krijgt tot de interessefilter voor specifieker zoeken.

Start met de gratis Parship app!

Parship is via Downloaden.nl beschikbaar voor desktop en via de app. Ga lekker aan de computer zitten of pak je smartphone erbij om altijd en overal toegang te hebben tot de leukste potentiële partners. We wensen je veel succes én plezier met je zoektocht. Happy dating!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Dating apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Feeld app.