Parkeer apps

Ben je op zoek naar een goede parkeer app, waarmee je via je smartphone je parkeerticket kunt kopen? We hebben een selectie gemaakt van de beste parkeer apps. Kies hieronder jouw besturingssysteem (iOS of Android) en ontdek wat deze parkeer apps voor jou in petto hebben. De een richt zich volledig op parkeren, terwijl de ander ook nog extra functies biedt, zoals route-, file- en flitsinformatie.

Parkeer apps vergelijken

Bij het parkeer app vergelijken kom je er al snel achter dat er flink wat opties zijn, dus hoe kies je nu uit al die parkeren apps de beste optie? Lees de highlights per parkeer app op deze pagina om alvast een goede indicatie te krijgen. In de basis zijn alle parkeer apps hetzelfde: ze bieden smartphone parkeren. Super handig, want zo betaal je nooit meer onnodig te veel. Waarin parkeer apps van elkaar verschillen? De transactiekosten en/of abonnementskosten, alsook extra functies, zoals:

  • Optie tot reserveren laadpalen, zoals bij EasyPark
  • Waarschuwen voor files en flitspalen, zoals Flitsmeister
  • OV-kaart online kopen en deelvervoer reserveren, zoals Gaiyo
  • Routeinformatie + pechhulp, zoals ANWB Onderweg

Beste parkeer apps Nederland

Wanneer je kiest voor een parkeer app, dan kies je het liefst voor een app met een groot aantal aangesloten parkeerplaatsen. Zo is de kans groter dat je een parkeerplek vindt in de buurt van waar je moet zijn. Neem bijvoorbeeld Yellowbrick, die meer dan 250 ParkBee locaties biedt, met daarnaast ook parkeren op straat. Ervaar zelf het gemak van een parkeer app in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Groningen en andere grote steden door heel Nederland. De meeste parkeer apps bieden honderden tot zelfs duizenden locaties in ons eigen land of zelfs heel Europa.

Beste parkeer app Europa

Wanneer je een trip maakt naar bijvoorbeeld België, Frankrijk of Duitsland, dan komt een parkeer app ook goed van pas. In een vreemde stad is het immers soms wat lastiger om een goede plek nabij het centrum te vinden, of juist iets erbuiten zodat je goedkoper uit bent. Om gedoe met parkeerautomaten te voorkomen maak je gebruik van een van de beste parkeer app voor Europa: EasyPark. Hiermee parkeer je in meer dan 20 landen, waaronder Finland, Oostenrijk, Kroatië en Spanje. Ideaal als je een auto huurt op vakantie.

Parkeer app zonder transactiekosten

Zoek je een goedkope parkeer app? De meeste parkeer apps hanteren transactiekosten, van ongeveer €0,15 tot €0,40 per parkeersessie. Wanneer je wat vaker parkeert, dan kun je bij de meeste parkeer apps een abonnement afsluiten voor een vast bedrag per week of per maand. Indien je minimaal vijf keer per maand parkeert dan kom je in de meeste gevallen voordeliger uit met een parkeer app abonnement. Ben je aangesloten bij de ANWB? Dan is ANWB Onderweg een goede keuze voor jou, omdat je daar als lid korting ontvangt. Wie geen transactiekosten wil betalen die kiest voor Q-Park app.

Gratis parkeer apps downloaden

Zie jij het wel zitten om voortaan tijd te besparen en eenvoudig je parkeerplaats te vinden en eventueel te reserveren? En wil je nooit meer te veel betalen omdat je niet de juiste eindtijd op je parkeerticket hebt staan? Kies dan zeker voor een parkeer betaal app download en ervaar zelf het gemak van de beste parkeer apps. Kies je favoriete applicatie en start via Downloaden.nl direct met je gratis parkeer app downloaden. Succes!