EasyPark downloaden

Met EasyPark vind je moeiteloos parkeerplaatsen in Nederland en andere Europese landen, en start je direct via de app een parkeersessie. Is dus ook ideaal als je op vakantie bent! Download EasyPark voor iOS of Android via Downloaden.nl!

Wat is EasyPark app?

EasyPark is een parkeer app waarmee je moeiteloos parkeerplaatsen zoekt en boekt in heel Europa. Via de app vind je parkeerplaatsen in meer dan 2200 steden in meer dan 20 landen. Je start je parkeersessie en stopt hem zodra je wegrijdt. Zo betaal je alleen voor de tijd die je geparkeerd staat en hoef je niet meer naar een automaat te zoeken.

  • EasyPark parkeren in meer dan 20 landen
  • Razendsnel parking zoeken en betalen
  • Ook optie tot parkeerplaats reserveren
  • Eindtijd instellen en optioneel eerder stoppen
  • Pushberichten over resterende parkeertijd
  • Keuze uit transactiekosten of abonnement
  • Ook optie tot betalen van laadpalen
  • Gratis EasyPark app: Android en iOS

Gratis EasyPark app downloaden

Wil je EasyPark downloaden, gratis en voor niets? Dat kan! Na het voltooien van de EasyPark download kun je een EasyPark account aanmaken. Nu zoek je parkeerplaatsen in de stad waar je bent en betaal je eenvoudig je parkeerkaartje via de app. Hoe werkt EasyPark gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de gratis EasyPark download.

Hoe werkt EasyPark?

EasyPark werkt super eenvoudig en is een standaard parkeer app. Simpelweg een parkeerplaats zoeken, inklokken, een eindtijd instellen en betalen. Wil je eerder weg? Dan kun je de parkeeractie ook eerder stoppen. Zo betaal je niet onnodig te veel! Optioneel stel je pushberichten in. Je krijgt via de app een notificatie 15 minuten voordat je parkeertijd verloopt. Tegen een kleine meerprijs kun je die notificatie ook via sms ontvangen.

EasyPark kosten: per transactie of abonnement

Bij EasyPark betaal je vaste transactiekosten van €0,39 per parkeersessie. Indien je vaker dan vijf keer per maand parkeert, dan kun je beter kiezen voor een EasyPark abonnement. Voor een vast bedrag van €1,99 per maand parkeer je onbeperkt zonder transactiekosten per sessie. Voor jezelf dus een rekensom wat het meest gunstig is. Prijzen dateren uit 2023 en zijn mogelijk aan verandering onderhevig.

App EasyPark in buitenland

EasyPark is sowieso een handige app voor in Nederland, van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag tot Eindhoven, Utrecht, Enschede en andere grote steden. Maar ook in het buitenland komt deze applicatie perfect van pas. EasyPark België of EasyPark Duitsland als je een dagje de grenzen overgaat en gemakkelijk wil parkeren. Of wanneer je het vliegtuig pakt en een auto huurt. Vind in meer dan 20 Europese landen eenvoudig je parkeerplaats en betaal via de app. Super eenvoudig!

Download EasyPark parkeer app!

Enthousiast over de EasyPark parking app voor gebruik in Nederland én het buitenland? Uit EasyPark reviews blijkt dat al veel mensen enthousiast zijn over het gemak van deze applicatie. Download EasyPark gratis en probeer het zelf. Kies voor losse transactiekosten of ga voor een maandelijks abonnement om te besparen als je vaak parkeert.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Parkeer apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is SMSParking.