Gaiyo app downloaden

Zoek je een goede parkeer app zonder transactiekosten, waar je ook deelauto’s, deelfietsen, deelscooters en OV mee kunt plannen? Dan is deze Gaiyo app download echt iets voor jou!

Wat is Gaiyo app?

Gaiyo app is een handige service waarmee je al je vervoer kunt plannen binnen één app. Ga je met de auto, dan vind je razendsnel een parkeerplaats en reken je via de Gaiyo app je parkeerkaartje af. Met de trein reizen? Plan je rit, betaal online en pak 10% korting. Snel van A naar B met een deelauto, deelfiets of deelscooter? Je ontdekt de snelste opties bij jou in de buurt. Erg handig!

  • Reserveer (direct) een deelauto, deelscooter of deelfiets
  • Koop een OV-kaartje online met 10% Gaiyo korting
  • Vind een parkeerplaats en betaal via smartphone
  • Geen transactiekosten voor parkeren + parkeeralerts
  • Krijg persoonlijk reisadvies en ontdek voordelige opties
  • Gratis Gaiyo app: iOS en Android

Gratis Gaiyo app downloaden

Wil je Gaiyo downloaden, gratis? Dan zit je goed op deze pagina van Downloaden.nl. Met de officiële Gaiyo download krijg je toegang tot alle handige features, zodat jij nooit meer te veel betaalt voor parkeren, vervoersmiddelen huren en het OV. Ontdek zelf de voordelen en download Gaiyo gratis!

Kies het juiste besturingssysteem en start de Gaiyo app download.

Hoe werkt Gaiyo app?

Na het downloaden van Gaiyo (Android of iOS) maak je direct een gratis Gaiyo account aan. Je kunt je locatie automatisch laten tracken of handmatig een gebied toevoegen. Koppel een betaalmethode om online te kunnen afrekenen.  En nu kun je direct gebruik maken van alle features van Gaiyo app: vervoer om je heen bekijken, betalen of goedkoop parkeren.

Deelauto, scooter of e-bike huren

Gaiyo Nederland is erg populair in de stad om je razendsnel te transporteren. De app vertelt je aan de hand van je locatie welke opties voor vervoersmiddelen er bij jou in de buurt zijn. Dat kan gaan om een e-bike of e-scooter, maar ook om een deelauto. Ideaal voor ieder type reis, van persoonlijk gebruik tot een zakelijke rit.

Gaiyo heeft samenwerkingen met tal van gevestigde services, zoals Felyx, GO Sharing, Tier, OV-fiets, Donkey Republic, MyWheels, Greenwheels, Stapp.in, Check, HTM-Fiets en Haagsche Stadsfiets.

Goedkoop Gaiyo treinkaart kopen: 10% korting

Wil je met de trein op weg en wil je niet de volle mep betalen? Ook dan is de Gaiyo app de perfecte keuze. Je ziet namelijk up-to-date reisadvies en een volledig overzicht van alle treinritten en eventuele storingen. Je kunt direct via Gaiyo een treinkaartje kopen en ontvangt korting! Zo krijg je op Gaiyo NS 10% korting! Mocht er een storing zijn, dan ontvang je alternatieve opties, zoals het huren van een deelauto of een andere treinrit.

Gaiyo parkeren: goedkope parkeer app zonder transactiekosten

Daar houdt het voordeel van Gaiyo nog niet op. Je kunt de app namelijk ook gebruiken voor het vinden van een parkeerplaats. Bovendien kun je meteen online betalen. Het fijne aan Gaiyo is dat je géén transactiekosten betaalt (voeg gratis kentekens toe) en dat je ook geen abonnement hoeft af te sluiten.

Kies uit meer dan 250 ParkBee locaties die je optioneel van tevoren kunt reserveren. Je kunt ook on the spot een voordelige parkeerplaats bij jou in de buurt zoeken. Naast parkeergarages behoort straatparkeren tot de opties. Je ontvangt ieder uur pushnotificaties over de lopende parkeeractie. Optioneel stel je vooraf een eindtijd in.

Gaiyo review

Zoomen we in op de Gaiyo ervaringen van gebruikers, dan zien we dat de Gaiyo reviews voornamelijk positief zijn. Zo ontvangt de app bijvoorbeeld een 4,4 uit 5 sterren (App Store, 2023). Men is vooral positief over het gebruiksgemak van het razendsnel vinden en boeken van vervoersmiddelen. Soms worden er nog wel eens bugs gemeld, waarbij opvalt dat Gaiyo de feedback opvangt en steeds weer Gaiyo updates uitvoert om de app beter te maken.

App Gaiyo? Download en probeer zelf!

Zoek je een goedkope parkeer app en maak je daarnaast wel eens gebruik van deel- en huurservices voor auto, e-bike en scooter? Reis je af en toe met de trein en wil je goedkope treintickets in de wacht slepen? Gaiyo app combineert al deze services en is daarom een goede keuze als je meerdere functies binnen één applicatie zoekt. Gebruik de gratis Gaiyo app download, pak korting, vermijd transactiekosten en bespaar tijd.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Parkeer apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is SMSParking.