Tango app downloaden

Tank jij regelmatig bij een tankstation van Tango? Dan is Tango voor jou de ideale app voor extra voordeel op tanken, parkeren, korting op uitjes en het huren of verhuren van auto’s. De app van Tango downloaden is helemaal gratis via Downloaden.nl.

Wat is de Tango app?

De Tango app is een gratis app die ontwikkeld is door Tango, een Nederlands bedrijf met ongeveer 200 onbemande tankstations verdeel over heel Nederland. De bedoeling vanuit Tango is natuurlijk met name dat je vaker komt tanken bij Tango, maar het biedt voor jou als consument ook zeker voordelen, waarvan de belangrijkste is dat je altijd korting krijgt tijdens het tanken bij Tango.

Hoe Tango app downloaden?

De Tango app downloaden is erg eenvoudig en bovendien gratis via Downloaden.nl. Je volgt hiervoor de volgende stappen:

  1. Klik op de downloadknop op deze pagina.
  2. Kies het juiste besturingssysteem: Tango app voor Android of Tango app voor iOS (iPhone).
  3. Start de download en creëer je account!

Korting op benzine, diesel en andere brandstoffen

Dat de brandstofprijzen de afgelopen jaren flink gestegen zijn is geen geheim meer, niemand gaat voor zijn lol naar een pompstation. Het is dan extra fijn dat je altijd extra korting krijgt boven op de prijs aan pomp bij een Tango tankstation wanneer je gebruikmaakt van de Tango app. De exacte korting kan variëren en de app laat altijd zien hoeveel je bespaart hebt dankzij de Tango app. En die korting kan behoorlijk oplopen!

Je kunt ervoor kiezen om de korting direct te laten verrekenen terwijl je aan het tanken bent, maar je kunt het ook opsparen als Tango tegoed. Zo kun je er later in één keer een volle tank van betalen of het tegoed gebruiken in de shop van de Tango app.

Mobiel betalen in de app

Wanneer je gaat tanken wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer terug de weg op. Koppel daarom je bankgegevens aan de Tango app en je kunt vervolgens bij Tango tankstations altijd digitaal betalen. Geef aan bij welke pomp je staat en de hoeveelheid brandstof wordt automatisch verrekend in de app. Het is daarbij wel goed om te weten dat dit niet verplicht is. Je kunt nog steeds gewoon tanken en betalen zoals je gewend bent aan de pomp, terwijl je nog steeds extra korting krijgt.

Eenvoudig parkeren

Ook helpt Tango je graag bij eenvoudig parkeren. Zodra je je auto ergens geparkeerd hebt waar je moet betalen om te parkeren regel je dit eenvoudig via de Tango app. Koppel je kenteken, geef aan waar je geparkeerd staat en het te betalen bedrag wordt automatisch verrekend. Zo hoef je dus geen parkeerbonnetje meer te halen bij een automaat. Handig!

Tango korting en extra verdienen bij SnappCar

Tango heeft een partnerschap met autoverhuurbedrijf SnappCar. Via deze dienst is het mogelijk om de auto van iemand anders te huren of zelfs je eigen auto te verhuren.

Verhuur je je auto via SnappCar, dan bepaal je zelf aan wie je auto verhuurd wordt. Je auto is all-risk verzekerd gedurende de verhuurperiode. Zo kun je mooi iets extra’s verdienen met de verhuur van je auto.

Wil je juist een auto huren omdat je zelf (tijdelijk) geen auto hebt? Dan is dit ook mogelijk via de Tango app dankzij Tango autodelen. Je huurt dan de auto van iemand anders tegen een relatief voordelig tarief vergeleken met andere verhuurbedrijven. Dat is bovendien ook nog eens een duurzame keuze.

Tango shop in de app

Zoals gezegd kun je ervoor kiezen om je gespaarde korting tijdens het tanken bij Tango ook besteden in de Tango Shop. In deze shop krijg je korting op allerlei uitjes voor jong en oud. Het resterende bedrag kun je betalen met je Tango tegoed, waardoor je dus in feite gratis een dagje weg kunt boeken met je Tango tegoed. Dat is nog eens leuk!

Tankstation van Tango zoeken

Ben je onderweg en is je tank bijna leeg, maar weet je niet waar je een tankstation van Tango kunt vinden? Geen paniek, met ongeveer 200 tankstation over heel Nederland is er altijd wel eentje in de buurt. Welke dat is vind je eenvoudig via de Tango app. Je vindt hier een overzichtelijke kaart met alle Tango stations, inclusief je huidige locatie. Zo weet je altijd waar een Tango pompstation in de buurt is.

Ook meer plezier krijgen in tanken?

Korting tijdens het tanken, dat wil iedereen wel toch? Download daarom gratis de Tango app voor jouw smartphone en begin bij je volgende beurt al met extra besparen! Maak gebruik van de button op deze pagina van Downloaden.nl om de download voor iOS of Android direct te starten.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Parkeer apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Yellowbrick.