Yellowbrick downloaden

Op zoek naar een goede parkeer app waarbij je je parkeerwensen op maat kunt instellen om zo min mogelijk geld kwijt te zijn? Kies dan voor de Yellowbrick download!

Wat is Yellowbrick?

Yellowbrick is een parkeer app die doet wat hij moet doen. Geen ditjes en datjes, maar simpelweg een parkeerplek zoeken, inklokken, uitklokken en betalen voor de tijd die je werkelijk hebt gestaan. Ze bieden verschillende opties (transactiekosten of abonnement) om je parkeertarieven zo goed mogelijk te laten aansluiten op je parkeeracties.

  • Keuze uit abonnement of transactiekosten
  • Eenvoudig parkeren starten en stoppen
  • Parkeren achteraf betalen
  • Snel parkeerplaatsen zoeken via GPS
  • Meer dan 250 ParkBee locaties of parkeren op straat
  • Gratis Yellowbrick app: iOS en Android

Gratis Yellowbrick app downloaden

Wil je Yellowbrick downloaden, gratis? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je maakt een gratis Yellowbrick account aan en kunt direct zoeken naar een parkeergarage bij jou in de buurt. Nu eerst nog even de gratis Yellowbrick app downloaden!

Kies het juiste besturingssysteem en start de Yellowbrick download.

Hoe werkt Yellowbrick?

Yellowbrick Nederland werkt super eenvoudig. Kies uit een van de meer dan 250 ParkBee locaties in Nederland, open bij de slagboom de Yellowbrick app, selecteer de locatie en druk op ‘Open slagboom’. Je transactie start nu automatisch. Wil je weer weg? Rijd naar de slagboom en druk weer op ‘Open slagboom’. Nu wordt de transactie automatisch gestopt. Op deze manier weet je dus zeker dat je niet vergeet uit te checken.

Yellowbrick parkeren op straat

Naast parkeren in parkeergarages kun je met Yellowbrick ook parkeren op straat. Via de GPS wordt automatisch naar het juiste parkeertarief gezocht. Vergeet bij vertrek niet om de parkeersessie te stoppen. Ben je met Yellowbrick vergeten om het parkeren uit te zetten? Dan kan dat alsnog via de app. Je kunt ook Yellowbrick bellen of uitloggen via de website indien je smartphone onverwachts leeg is geraakt.

Kosten Yellowbrick: tarieven op maat!

Wie gebruik maakt van een parkeer app die is vast benieuwd naar de tarieven. Het fijne aan Yellowbrick is dat je kiest voor parkeertarieven die bij je passen! Dit doordat Yellowbrick verschillende vormen van transacties aanbiedt:

  • Yellowbrick Flex: vanaf €0,15 per transactie, ideaal voor kort parkeren buiten de Randstad.
  • Yellowbrick Basis: standaard €0,34 per transactie.
  • Yellowbrick Unlimited: abonnement voor €0,75 per week, waarbij je niets meer aan transactiekosten betaalt. Ideaal voor wie vaak parkeert.

Er zijn geen Yellowbrick registratiekosten. Ook pushnotificaties en het instellen van een extra kenteken is gratis. Per sms-herinnering betaal je €0,35 cent. Er zijn geen extra kosten als je liever met creditcard wilt betalen. Genoemde prijzen op deze pagina zijn mogelijk aan verandering onderhevig.

Verschil ANWB Parkeren en Yellowbrick

Wie lid is van de ANWB die kiest voor Yellowbrick ANWB. Dat kan via de ANWB Onderweg app. Hierbij voeg je je lidmaatschap gegevens toe om korting te ontvangen op je transacties. Je maakt dan gebruik van alle voordelen van Yellowbrick, maar dan met flinke korting.

Zo pak je tot €0,10 cent korting op transactiekosten per parkeersessie, of sluit een Unlimited abonnement af voor €0,55 in plaats van €0,75. Tevens kun je direct de Wegenwacht service koppelen, routes inladen en actuele files bekijken. Je kunt gratis de ANWB Onderweg app downloaden.

Gratis aanmelden Yellowbrick: download nu!

Met meer dan 10.000 Yellowbrick reviews en ruim 1,1 miljoen gebruikers ervaarden al veel mensen het gemak van deze parkeer app. Lijkt het jou ook wel handig om niet meer naar de parkeerautomaat te hoeven? Maak dan nu gebruik van de gratis Yellowbrick download (Android en iOS) en probeer het zelf!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Parkeer apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Q-Park App.