Gratis Muziek downloaden

Gratis muziek software
Lekker muziek luisteren, zowel online als offline? Naast het streamen kun je nagenoeg alle songs op het internet vinden én de muziek gratis downloaden. Je bent nu bij de juiste plek op het internet aangekomen want op Downloaden.nl vind je een hoop gratis programma's. Muziek downloaden staat op deze website centraal, software is gratis en beschikbaar voor computer, tablet en smartphone.

Download Frostwire Gratis

Gratis muziek downloaden is super eenvoudig met Frostwire. De software is Nederlandstalig en zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt dit programma ook prima gebruiken voor het downloaden van films en series. We hebben veel muzieksmaken en die kun je gegarandeerd allemaal downloaden. Van EDM tot klassiek, van Hardhouse tot Nederlandstalig, alles is te verkrijgen.

Veilig downloaden met VPN verbinding

Het downloaden van auteursrechtelijk beschermde muziek is in Nederland illegaal. Toch kun je dit vrij makkelijk omzeilen, door een goede VPN verbinding te gebruiken. 

Een VPN-verbinding is een internetverbinding die gebruik maakt van een ander IP-adres als het jouwe. Zo kun je je internetactiviteiten verborgen houden of websites bezoeken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Een fijn programma om een VPN-verbinding tot stand te brengen is VPN4ALL. Heb je eenmaal een beveiligde anonieme verbinding? Dan kun je anoniem doen wat je wilt, zonder bang te zijn voor waarschuwingen of boetes. Start dus met gratis muziek downloaden zonder zorgen.

Hoe kan ik nog meer muziek downloaden?

Naast het gebruik van Frostwire zijn er nog vele andere opties om muziek, en ook films te downloaden.  Klik op onderstaande links om erachter te komen welke programma's hiervoor het handigst zijn.

Gratis muziek luisteren

Wil je muziek liever niet downloaden? Dan kun je het programma Spotify gratis downloaden. Dit is een gratis programma met een gigantische database van alle soorten muziek. Bij de variant zonder betaald abbonnement krijg je om het half uur een korte reclame te horen. Wil je helemaal reclamevrij luisteren dan betaal je maandelijks € 14,99. Een van de fijnste kenmerken van Spotify: je kunt legaal muziek downloaden voor offline gebruik. Zo verspil je geen dure MB's als je even geen WiFi-verbinding hebt!