NordVPN downloaden

Gratis NordVPN downloaden voor Mac, Windows, Android of iOS? Hier op Downloaden.nl vind je een download om het 30 dagen gratis te testen.

NordVPN voor Windows, Mac, Android en iOS

Voortaan veilig online met versleutelt internetverkeer en een verborgen IP-adres? Dan is NordVPN een goede keuze. Met een account op NordVPN kun je maar liefst zes apparaten tegelijkertijd beschermen. Niet alleen je pc, tablet en smartphone, maar ook slimme apparaten zoals je smart tv.

 • Werkt op alle besturingssystemen
 • Versleutelen internetverkeer
 • Verbergen fysieke locatie
 • 6 apparaten beschermen met één account
 • Extra optie Nordlocker: 10GB versleutelde cloudruimte
 • Extra optie Nordpass: wachtwoordmanager
 • 30 dagen gratis (bedenktijd)
 • Daarna vanaf €3,15 per maand

nordvpn op laptop

NordVPN gratis proberen

Wil je NordVPN downloaden en voortaan al je apparaten beveiligen? Dan zit je hier op de goede pagina. Doorloop de stappen ga voortaan anoniem en extra veilig het web op. Hoe werkt gratis NordVPN downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Maak je keuze voor een 1-jarig, 2-jarig of maandelijks opzegbaar abonnement.
 3. Annuleer je NordVPN abonnement binnen 30 dagen en ontvang je geld terug. Wil je wel gebruik blijven maken van NordVPN, dan betaal je (vanaf) €3,15 per maand.

Je kunt NordVPN dus een maand gratis uitproberen. Dit kan handig zijn wanneer je slechts een korte periode van een VPN service gebruik wilt maken, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat.

Hoe werkt NordVPN?

Met NordVPN gaat je online verkeer via een veilige, gecodeerde tunnel, zodat niemand je internetgegevens in handen kan krijgen. Dit is een absolute aanrader als je bijvoorbeeld openbare wifi gebruikt, je browsergeschiedenis voor jezelf wil houden of belangrijke persoonlijke en zakelijke accounts gebruikt die je extra goed wilt afschermen.

NordVPN voor al je apparaten

Gebruik je apparaten met verschillende besturingssystemen, zoals MacOS op het werk, Windows thuis, iOS voor mobiel, Android voor TV en Linux voor speciale projecten? Je kunt met NordVPN maar liefst 6 verschillende apparaten tegelijkertijd beveiligen. Er zijn ook versleutelde proxy-extensies voor Firefox en Chrome beschikbaar.

Keuze uit meer dan 5400 servers

Bij NordVPN heb je keuze uit meer dan 5400 VPN servers in maar liefst 59 landen. Doordat de gebruikers van NordVPN via zoveel verschillende servers surfen, is er altijd een snelle verbinding beschikbaar zonder limieten op de bandbreedte. Kortom, snel downloaden en streamen is mogelijk!

Het no-log-beleid van NordVPN

Sommige VPN-aanbieders slaan (privé)gegevens op. Daar hoef je je bij NordVPN geen zorgen over te maken, want ze hebben een strikt no-log-beleid. Dat betekent dat je gegevens beschermd zijn en dat ze niet getrackt, verzameld of gedeeld worden.

Dubbele beveiliging en afscherming

Via NordVPN kun je zelfs je IP-adres tweemaal wijzigen en op die manier je webverkeer afdekken met een extra beveiligingslaag: Double VPN. Daarnaast heb je nog andere opties voor het beschermen van je online veiligheid en privacy.

Zo kun je met NordLocker kiezen voor 10GB beveiligde cloudruimte. Met NordPass heb je een beveiligde wachtwoordmanager. Wil je malware en advertenties blokkeren? Schakel dan NordVPN CyberSec in om vervelende adds en botnetcontrole te mijden.

NordVPN gebruiken

Volgens NordVPN reviews is het VPN-programma heel erg gemakkelijk in gebruik en zijn de snelheden geweldig. Daarnaast is men te spreken over het beveiligen van meerdere (type) apparaten tegelijkertijd.

Wil je zelf starten met NordVPN? Sluit dan nu je abonnement af voor enkele euro’s per maand. En wil je er binnen één maand weer vanaf? Zorg dan dat je je abonnement binnen 30 dagen opzegt om je geld terug te krijgen.

Netflix NordVPN – geoblokkades omzeilen

Naast dat je deze service gebruikt voor privacy redenen, wordt de dienst ook gewaardeerd om het feit dat het heel makkelijk is om geoblokkades te omzeilen. Juist doordat ze zoveel servers hebben kun je content uit welk land dan ook tot je beschikking krijgen. Wat dacht je van series van Netflix Verenigde Staten, die via Nederland niet beschikbaar zijn? Met deze service komt het binnen handbereik!

NordVPN aanbieding

Regelmatig zet de aanbieder een mooie NordVPN deal voor je klaar, waarmee je korting scoort op je abonnement. Zo krijg je bijvoorbeeld een aantal maanden gratis NordVPN, of bespaar je een flink maandbedrag als je direct een tweejarig abonnement afsluit. Wanneer je gebruik maakt van deze NordVPN downloader dan krijg je direct inzicht in de huidige deals, zodat je zelf beslist of je voor een maand-, jaar- of tweejarig abonnement gaat.

Kortingscode NordVPN

Een NordVPN kortingscode is normaal gezien niet nodig (automatisch toegepast), het voordeel wordt automatisch verrekend. Vaak zijn er extra hoge kortingen tijdens speciale periodes, zoals een Back to School sale of een NordVPN Black Friday aanbieding.

NordVPN download, probeer het zelf!

Spreekt deze NordVPN review je aan en wil je gebruik maken van een van de meest toonaangevende aanbieders op het gebied van Virtual Private Network? Download NordVPN door het juiste besturingssysteem te kiezen en krijg direct inzicht in de huidige NordVPN aanbiedingen (met gratis annuleren binnen 30 dagen). Tip: NordVPN Chromebook installeren, kies dan voor Android versie. Veel plezier met veilig surfen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Windows Live Mail.