Converteren

Een gratis audio converter, video converter of andere media converter nodig? Op Downloaden.nl hebben wij de beste software verzameld.

Of je nu de extensie van een video, geluidsfragment, afbeelding of ander bestandsformaat wilt veranderen; je doet dit altijd door middel van converteren. Converteren wil zeggen dat bestandsformatien worden omgezet naar andere extensies. 2 voorbeelden:

Muziek of audio converteren:

Iedereen die met mediabestanden werkt, heeft een fatsoenlijke bestandsconverter nodig. Format Factory is uitermate geschikt om de bestandsindeling van foto's, muziek of video's om te zetten. Je kunt muziekbestanden converteren van of naar MP3, WMA, OGG, AAC, WAV en meer, video naar of van MP4, 3GP, AVI, WMV, SWF en meer en afbeeldingen converteren van of naar JPG, BMP, PNG, TIF en zelfs het WebP-formaat van Google. Muziek van Spotify downloaden moeilijk? Nee hoor, dat kan simpel met Sidify.

Video op DVD zetten:

Met het programma CovertXtoDVD kun je de meest uiteenlopende bestanden op een DVD zetten. Zo kun je jouw zelf opgenomen filmpjes ook gewoon bekijken in een DVD-speler. En om het helemaal af te maken: je kunt ook ondertitels en verschillende menu’s toevoegen. Zo wordt jouw video een volwaardige DVD.