Spotify downloaden

Zoek je een gratis Spotify download? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. Onbeperkt muziek luisteren? Er staan zoveel artiesten op Spotify, dat je er miljoenen liedjes kunt vinden!

Gratis Spotify abonnement

Spotify wordt inmiddels al door miljoenen mensen gebruikt om muziek mee te luisteren. Met een premium abonnement op Spotify kun je zo veel muziek luisteren als je zelf wilt, zonder dat er reclame wordt afgespeeld. Betaal je liever helemaal niet voor muziek? Dan komt er om het half uur een reclameblok voorbij, net zoals op de radio.

Spotify downloaden gratis

Wil je Spotify gratis downloaden voor Mac, Windows, iOS of Android? Dat kan via deze pagina! Je kunt onbeperkt muziek luisteren, waar en wanneer je maar wilt. Hoe werkt gratis Spotify downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de download van Spotify via de button.

Waarom Spotify? 

Als je graag onderweg muziek luistert, dan is Spotify onmisbaar op jouw smartphone. De app is te downloaden voor Windows, Mac, Android of iOS toestellen. Als je een premium abonnement neemt, kun je onbeperkt en ongestoord van muziek genieten. Ook met een gratis account is dit mogelijk, je krijgt dan alleen om het half uur reclame te horen.

Voor het gebruik van Spotify op je smartphone, heb je een constante verbinding met het internet nodig. Pas dus op wanneer je de app met 4G gebruikt, anders ben je zo door je bundel heen.

Nummers downloaden van Spotify (offline luisteren)? Dat kan via de Spotify Bibliotheek. Je downloadt dan een complete Spotify playlist. Voor het downloaden van losse nummers kun je daarnaast gebruik maken van Sidify Music Converter.

Hoe werkt Spotify?

Je maakt één account aan en hiermee kun je op al je apparaten naar muziek luisteren. Of je nu achter de computer zit of in de trein, je favoriete nummers zijn altijd binnen handbereik. En dat allemaal zonder het gevaar van illegaal downloaden of een volle harde schijf met nummers die je nooit luistert.

  • Ook nummers downloaden voor offline gebruik
  • Afspeellijsten maken
  • Kant-en-klare, gepersonaliseerde afspeellijsten
  • Nieuwe muziek ontdekken
  • Gratis muziek luisteren
  • Geweldige geluidskwaliteit
  • Geheel vrijblijvend: opzeggen wanneer je maar wilt

Oneindig veel Spotify afspeellijsten samenstellen

Je kunt gemakkelijk je eigen playlist aanmaken via de Bibliotheek. Geef de playlist een naam en voeg nummers toe. Je zoekt eenvoudig naar songs, albums en artiesten. Via daar kun je met een paar tikken op de knop de gewenste afspeellijst kiezen. En zo varieer je dus steeds in muziek, bijvoorbeeld een lekker werkmuziekje voor overdag, relaxte songs voor ’s avonds en swingende hits voor in het weekend.

Spotify gebruiken op verschillende apparaten

Ready to listen and dance? Kies dan nu Spotify iOS of Spotify Android voor het luisteren op je smartphone via de Spotify app. Of maak een account aan via Spotify Windows of Spotify Mac en luister op desktop. De account is later overigens te synchroniseren tussen verschillende apparaten. Zo kun je Spotify bijvoorbeeld ook koppelen aan je smart-tv.

Download Spotify en geniet eindeloos van muziek!

Download de Spotify app gratis en geniet onbeperkt van muziek. Ben je enthousiast over Spotify, maar vind je de reclame eens in het half uur toch wat vervelend? Dan kun je na het downloaden van gratis Spotify alsnog de keuze maken om te upgraden. Wat kost Spotify Premium? €9,99 per maand, of €14,99 voor een gezinsabonnement. Upgraden kan dus ook later nog. Hierbij behoud je je huidige account, zodat je gemaakte afspeellijsten niet verloren gaan!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Twitch.