Sidify Music Converter downloaden

Met Sifidy kun je onbeperkt nummers van Spotify downloaden. Wil je Sidify gratis downloaden voor Windows en Mac? Je kunt bij ons een gratis trial downloaden!

Sidify voor Mac en Windows

Sinds de komst van Spotify heb je eigenlijk ongelimiteerd toegang tot muziek. Je kunt nieuwe artiesten ontdekken, je favoriete bands volgens en afspeellijsten samenstellen of afspelen die bij jouw mood passen. Maar zou het ook niet handig zijn als je losse nummers op je computer kan zetten? Zo kun je net als vroeger weer een CD branden, bijvoorbeeld voor in de auto. Met het programma Sidify Music Converter is dit mogelijk!

  • Muziek van Spotify downloaden
  • Liedjes, playlists, podcasts en radio converteren naar MP3/AAC/WAV/FLAC/AIFF
  • Behoud van 100% geluidskwaliteit
  • Hoge converteersnelheid
  • Zelf afspeellijsten samenstellen
  • Direct op CD branden of uploaden in Cloud Drive
  • Moderne en strakke interface

Sidify gratis downloaden

Wil je gratis Sidify proberen? Dat kan hier op Downloaden.nl. We hebben een gratis trial van een maand beschikbaar, waarmee je toegang krijgt tot alle features van deze muziek converter. Hoe werkt gratis Sidify downloaden?

  1. Start de download via de button
  2. Kies het juiste besturingssysteem: Sidify voor Mac of Sidify voor Windows
  3. Open Sidify en start direct met muziek converteren

Waarom Sidify Music Converter gebruiken?

Met de nieuwste versie van Spotify is het al mogelijk om voor offline gebruik nummers te downloaden. Maar dit is niet voor iedereen even handig. Heb jij niet al te veel vrije opslagruimte op je telefoon? Of weinig toegang tot wifi en een kleine internetbundel? Dan is dat offline gebruik helemaal niet zo aantrekkelijk. Sidify Music Converter biedt uitkomst!

Wat is Sidify Music Converter precies? Met deze populaire software is het mogelijk om de muziek van Spotify op je harde schijf te zetten. Zo kun je deze muziek op een CD branden, synchroniseren met een ander apparaat of simpelweg toevoegen aan je persoonlijke mediabibliotheek. En nadat je abonnement op een van de streamingdiensten afloopt, is het op deze manier nog steeds mogelijk om naar je favoriete muziek te luisteren.

Hoe werkt Sidify Music Converter?

Je kunt nummers van Spotify naar MP3, AAC, WAV of FLAC bestanden converteren en opslaan. Het enige wat je hoeft te doen, is de link van een playlist in het 'Add Music' scherm te slepen of te plakken. Hierna stel je nog enige voorkeuren in en de rest van het werk wordt door het programma gedaan!

Handig aan Sidify is dat het programma ook de tags van de audiobestanden mee converteert. Tags zijn handige 'etiketten' die op audiobestanden worden geplakt, zodat je supersnel zoekopdrachten uitvoert en je mediabibliotheek beheert.

CD branden of opslaan in de cloud

Je muziekbestanden bewaar je waar je wilt en zolang je maar wilt. Je kunt ze bijvoorbeeld op een CD of USB zetten om ze te beluisteren in de auto, of overzetten naar je sporthorloge. Ook kun je ze opslaan in de cloud, zodat je muziek nooit verloren gaat en je er altijd toegang toe hebt. Dit zonder reclame en aan 100% geluidskwaliteit.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Converteren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is WinAVI Video Converter.