Sidify Music Converter downloaden

Sinds de komst van Spotify heb je eigenlijk ongelimiteerd toegang tot muziek. Je kunt nieuwe artiesten ontdekken, je favoriete bands volgens en afspeellijsten samenstellen of afspelen die bij jouw mood passen. Maar zou het ook niet handig zijn als je losse nummers op je computer kan zetten? Zo kun je net als vroeger weer een CD branden, bijvoorbeeld voor in de auto. Met het programma Sidify Music Converter is dit mogelijk! Je kunt nu bij ons een gratis free trial downloaden.

Wat is Sidify Music Converter?

Met de nieuwste versie van Spotify is het al mogelijk om voor offline gebruik nummers te downloaden. Maar dit is niet voor iedereen even handig. Heb jij niet al te veel vrije opslagruimte op je telefoon? Of weinig toegang tot wifi en een kleine internetbundel? Dan is dat offline gebruik helemaal niet zo aantrekkelijk. Sidify Music Converter kan uitkomst bieden! 

Met deze populaire software is het mogelijk om de muziek van Spotify of Apple Music op je harde schijf te zetten. Zo kun je deze muziek op een CD branden, synchroniseren met een ander apparaat of simpelweg toevoegen aan je persoonlijke mediabibliotheek. En nadat je abonnement op een van de streamingdiensten afloopt, is het op deze manier nog steeds mogelijk om naar je favoriete muziek te luisteren.

Hoe werkt het?

Je kunt nummers van Spotify en Apple Music naar MP3, AAC, WAV of FLAC bestanden converteren en opslaan. Het enige wat je hoeft te doen, is de link van een playlist in het 'Add Music' scherm te slepen of te plakken. Hierna stel je nog enige voorkeuren in en de rest van het werk wordt door het programma gedaan!

Handig aan Sidify is dat het programma ook de tags van de audiobestanden mee converteert. Tags zijn handige 'etiketten' die op audiobestanden worden geplakt, zodat je supersnel zoekopdrachten uitvoert en je mediabibliotheek beheert.

Waarom Sidify Music Converter downloaden?
  • Muziek van Spotify en Apple Music downloaden
  • Moderne en strakke interface
  • Drag-and-drop
  • Meteen branden naar CD
  • Tags van muziek blijven bewaard
  • 100% kwaliteits behoud

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Converteren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Freemake Audio Converter.