Planning en organisatie

Ons leven wordt alsmaar drukker. Naast werk of school hebben we nog geliefden, kinderen, vrienden en allerlei sportclubjes. Als je rekening wilt houden met al de activiteiten en contacten, is het natuurlijk een heel gedoe om snel een afspraak te plannen. Je kunt het jezelf echter wat makkelijker maken door gebruik te maken van een digitale agenda, kalender of lijstjes app. Zo vergeet je nooit meer wat: van een boodschap tot een etentje met een vriendin.

Zakelijke apps voor planning en organisatie

Voorkom dat je ooit nog langs elkaar heen werkt, dubbele afspraken plant of een mail vergeet te sturen. Met software als Microsoft Planner beheer je afspraken, taken binnen teams en deadlines vanaf verschillende apparaten. Deze software verdient echter vooral zijn strepen door de mogelijkheid om gedeelde agenda's en projecten aan te maken. Houd hierin vorderingen, afspraken en meetings bij en iedereen op de kantoorvloer weet wat er aan de hand is.

Optimaal gebruik maken van een intranetoplossing voor je bedrijf, waardoor je gemakkelijk én veilig bestanden en informatie kunt delen met collega's? Dan raden wij je Google Currents (gecombineerd met Google Drive) of Microsoft OneDrive aan!

Privé apps voor planning en organisatie

Heb je een druk gezinsleven? Dan mag Google Agenda eigenlijk niet op je telefoon ontbreken. Via deze app kun je namelijk agenda's delen met je gezinsleden. Zo kunnen jullie makkelijk om de afspraken van de kinderen of elkaar heen plannen en zit je nooit meer met een dubbele agenda! Daarnaast kun je memo's en to-do-lijstjes aanmaken, zodat er altijd melk in huis is en niemand vergeet de loodgieter te bellen.