Fantastical downloaden

Zoek je een goede kalender app voor gebruik via je Apple devices? Dan zit je goed met deze gratis Fantastical download!

Wat is Fantastical Calendar?

Fantastical is een digitale agenda en takenplanner voor Mac, iPhone, iPad en Watch. Het helpt gebruikers bij het organiseren van hun afspraken, taken en herinneringen. De app is populair door de eenvoudige en intuïtieve interface, die er ook nog eens geweldig uitziet.

  • Digitale kalender app
  • Prachtig en eenvoudig te gebruiken design
  • Integratie met andere kalenders
  • Synchronisatie tussen Apple devices
  • Herinneringen en notificaties instellen
  • Diverse extra functies, zoals weerbericht
  • Gratis download Fantastical

Gratis Fantastical download!

Wil je Fantastical downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Je krijgt zelfs 14 dagen gratis toegang tot Fantastical Premium, de uitgebreide variant van de kalender app. Daarna ga je over op de gratis variant, of kies je er optioneel voor om de betaalde variant te blijven gebruiken. Hoe werkt Fantastical gratis downloaden?

Start de Fantastical app download via de button en probeer het gratis!

Waarom Fantastical downloaden?

Er zijn natuurlijk tal van goede kalender applicaties op de markt, dus waarom dan juist kiezen voor Fantastical? Naast het feit dat de app gewoon doet wat hij moet doen en ook nog tal van extra functies heeft, staat het vooral bekend om het design. In 2016 was het de winnaar van de Apple Design Award en in 2020 werd het Mac App of the Year.

Wat zijn de functies van Fantastical Calendar?

Uiteraard houd je met Fantastical Kalender app eenvoudig al je afspraken bij, maar de tool heeft nog veel meer handige functies voor je in petto. Hieronder een greep uit de voordelen van deze handige Calendar app.

Kalenderbeheer: Fantastical integreert naadloos met je bestaande kalenderapps, zoals Google Agenda, iCloud, Outlook en meer. Je kunt je agenda bekijken, evenementen maken, bewerken en verwijderen en herinneringen instellen.

Natuurlijke taalverwerking: Een handige en leuke functie van Fantastical is dat je evenementen kunt maken met behulp van natuurlijke taal. Je kunt dus simpelweg typen ‘Vergadering om 14.00 uur op vrijdag’ en dan maakt Fantastical automatisch het item aan.

Siri-integratie: Je kunt Fantastical ook met Siri gebruiken om evenementen toe te voegen en je agenda te beheren door simpelweg spraakopdrachten te geven.

Creatieve weergaven: Fantastical biedt verschillende weergaven voor je agenda, zoals dag-, week-, maand- of jaarweergave. Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende weergaven om je planning te bekijken.

Herinneringen en notificaties: Naast het beheren van je agenda, kan Fantastical ook worden gebruikt om taken bij te houden. Je kunt herinneringen maken, deadlines instellen en je voortgang bijhouden. Je stelt tevens notificaties en andere meldingen in.

Slimme suggesties: Fantastical biedt slimme suggesties tijdens het typen van evenementen. Het kan automatisch locaties toevoegen op basis van je huidige locatie of eerdere locaties, suggesties doen voor de duur van afspraken en meer.

Widget-ondersteuning: Fantastical heeft ondersteuning voor widgets, zodat je snel toegang hebt tot je agenda en evenementen zonder de app te openen. Je kunt je agenda en komende events en vergaderingen bekijken vanaf je startscherm.

Flexibits Fantastical & Cardhop

Fantastical is een tool van Flexibits, die ook Cardhop aanbiedt. Dit is tevens een gratis tool waarmee je op een eenvoudige manier de contactgegevens van mensen opslaat. Deze staat ook weer bekend om de fijne interface. Tijdens het downloaden van Fantastical kun je optioneel ook Cardhop downloaden als deze tool je aanspreekt.

Verschil Fantastical Free en Fantastical Premium

De download van Fantastical Free is een fantastische keuze, omdat het gratis is en alle basiselementen bevat voor een goede kalender app.

Wil je het maximale eruit halen? En werk je vaak met meerdere kalenders, bijvoorbeeld voor privé en werk? Wil je graag ondersteuning van tools als Google Meet, Zoom en Microsoft Teams? Dan zit je goed met Fantastical Premium (vanaf €5,83 per maand).

Vooral voor business is dit een goede keuze, omdat het juist fijne functies biedt voor samenwerking. Daarnaast switch je bijvoorbeeld eenvoudig tussen tijdzones, wat handig is als je veel reist. Je bekijkt tevens het weerbericht, tot 10 dagen vooruit (i.p.v. 3). Tevens heb je met premium meer opties voor customizen.

Apple Calendar vs Fantastical

Dan nog de vraag waarom je Fantastical zou gebruiken op je Apple devices als ook al Apple Calendar bestaat. Welke van de twee kun je dan het beste kiezen?

We raden je aan om de voorkeur aan Fantastical te geven als je voor het meest intuïtieve design wilt kiezen. Zo maak je bijvoorbeeld de afspraken uiterst eenvoudig aan. Verder ga je voor Fantastical als je veel waarde hecht aan looks en personalisatie. Niet voor niets staat deze kalender app bekend om zijn geweldige interface.

Download Fantastical Calendar en TRY!

Met de gratis Fantastical download op deze pagina kun je Premium liefst 14 dagen gratis proberen. Daarna maak je de beslissing of je van alle functies gebruik wilt blijven maken of dat je overgaat op free Fantastical. Die zal, vooral voor privégebruik, in de meeste gevallen prima voldoen. Probeer het zelf en ga voor de meest prachtige kalender tool.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is HubSpot.