Microsoft Power BI downloaden

Met Power BI van Microsoft krijg je snel nuttige inzichten in tal van data van jouw bedrijf. De tool stelt automatisch grafieken en rapporten op. Probeer het zelf met de officiële en gratis Power BI download!

Wat is Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI is een zakelijke intelligence-oplossing die bedrijven helpt om waardevolle inzichten te verkrijgen uit hun bedrijfsgegevens. Het maakt gebruik van selfservice-analyse, visuele rapportering en dashboards om gebruikers in staat te stellen om snel die inzichten te verkrijgen. Power BI biedt ook geavanceerde functies, zoals realtime-analyse, predictive analytics en machine learning.

  • Haal inzichten uit bedrijfsdata
  • Rapporten opstellen en grafieken genereren
  • Maak gegevens op een eenvoudige manier visueel
  • Deel inzichten met collega’s, sla informatie op in de cloud
  • Ook onderweg gebruiken met Power BI app

Gratis Microsoft Power BI downloaden

Wil je Microsoft Power BI downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt de tool gratis gebruiken door in te loggen met Microsoft Outlook. Hoe werkt Microsoft Power BI gratis downloaden?

  1. Start de Microsoft Power BI download via de button
  2. Kies desktop, of download de Power BI app voor mobiel
  3. Log in met je Microsoft e-mail

Hoe werkt Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI werkt door gegevens uit verschillende bronnen samen te voegen om informatieve dashboards te maken. Gebruikers kunnen hun gegevens uploaden, koppelen aan externe databases of verbinden met cloud gebaseerde gegevensbronnen. je kunt ook gegevens samenvoegen en filteren om inzichten te krijgen uit de verzamelde gegevens. Met de visuele rapporten kunnen gebruikers hun gegevens presenteren om betere beslissingen te nemen.

Microsoft Power BI training

Wie voor de eerste keer aan de slag gaat met Microsoft Power BI, die komt voor best wat uitdagingen te staan. Het kan namelijk wat complex zijn als je niet weet hoe het werkt. Gelukkig zijn er online genoeg Power BI tutorials te vinden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op het YouTube kanaal @MicrosoftPowerBI voor uitleg. Je ontdekt er ook iedere maand de nieuwste Power BI updates. Daarnaast helpt onderstaand filmpje je met het opzetten van je eerste Microsoft Power BI dashboard.

Power BI kosten

Je kunt Power BI gratis gebruiken, waaronder de Power BI app. Daarnaast kun je upgraden voor extra functies naar Power BI Pro, bijvoorbeeld als je een complete data-gestuurde cultuur wil opzetten binnen je organisatie. Voor advanced analytics zit je goed met Power BI Premium. Gelukkig hoef je de keuze voor een betaalde account niet meteen te maken, want je kunt eerst alles gratis testen voordat je beslist welke versie van Power BI bij je bedrijf past.

Power BI: Microsoft 365

Power BI is onderdeel van Microsoft en werkt, zoals je wellicht verwacht, perfect samen met andere Office 365 programma’s. Download Microsoft Office 365 gratis (trial) om alle tools in dit pakket te proberen. Power BI Pro maakt deel uit van Microsoft 365 E5, de cloud-gebaseerde suite met extra beveiligingsfuncties, speciaal voor bedrijven die het meest uitgebreide Office 365 abonnement willen.

Probeer de gratis Microsoft Power BI download!

Werken jullie in het bedrijf met Microsoft tools en ben je benieuwd wat Power BI aan extra waarde kan toevoegen? Wil je bedrijfsgegevens op een eenvoudige manier inzichtelijk in kaart brengen? Gebruik dan de gratis Power BI download en probeer het zelf!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is GoToWebinar.