GoToWebinar downloaden

Op zoek naar professionele webinarsoftware? Kies dan voor GoToWebinar. Hier kun je gratis GoToWebinar voor Windows, Mac, Android en iOS downloaden!

GoToWebinar voor Mac, Windows, iOS en Android

Vertel online je verhaal met de software van GoToWebinar. Bereik mensen en vergroot je business. Door de uitgebreide opties van de tool zet je je presentatie om in een technisch hoogstandje. Met de functies voor planning en evaluatie stuur je bij waar nodig en haal je het maximale uit je webinars.

 • Voor starters én professionals
 • Onbeperkt webinars opnemen
 • Tot 5000 deelnemers per webinar
 • Eenvoudig beheer van virtuele events
 • Toevoegen van slides en aangepaste achtergronden
 • Diverse hulpmiddelen voor professionaliseren
 • Gegevens over deelnemers en resultaten
 • Automatische e-mails voor uitnodigingen en herinneringen
 • Tips en tools voor het genereren van meer leads

GoToWebinar downloaden gratis

Wil je GoToWebinar gratis downloaden en gebruikmaken van deze nummer één software voor het opzetten en managen van webinars? Dan ben je hier aan het juiste adres. Doorloop de stappen en ga direct aan de slag. Hoe werkt gratis GoToWebinar downloaden?

 1. Start de GoToWebinar download via de button
 2. Maak een account aan en start met je webinars

De download geeft zeven dagen gratis toegang tot GoToWebinar Premium. Na het aflopen van de proefperiode bepaal je zelf of je je abonnement wilt verlengen (GoToWebinar Starter, Pro of Plus vanaf €89 per persoon per maand). Voor de trial download zijn geen betaalgegevens vereist.

Hoe werkt GoToWebinar?

De naam van deze software laat weinig aan de verbeelding over: dit is hét programma voor het opzetten van webinars. Via het GoToWebinar dashboard krijg je toegang tot alle functies voor het inplannen, opnemen en beheren van je online prestaties. Dat kan via desktop, maar ook via de GoToWebinar app.

Webinars opnemen

Of je nu beginner of professional bent, webinars opnemen wordt gemakkelijk met de software van GoToWebinar. Met diverse tools om je video’s te professionaliseren, zet je ze om in een daverend succes. Je kunt je video helemaal naar wens editen, alsook de achtergrond aanpassen, slides en video’s delen.

Deelnemers bereiken

Ook het bereiken en beheren van deelnemers is erg gemakkelijk. Je kunt je mailinglijst automatisch berichten sturen met uitnodigingen, bevestigingen en herinneringen. Afhankelijk van je abonnement kunnen er tot 3000 mensen deelnemen per web seminar.

Bovendien krijg je gratis toegang tot de extra tool GoToStage. Daarmee maak je je content langer beschikbaar voor meer nieuwe leads, zonder dat je opnieuw een webinar hoeft te geven. Je krijgt tevens een eigen URL. Zo kom je nog professioneler over.

Uitbreiden met GoToMeeting

Ook voor online meetings maak je gebruik van de software van GoTo, om precies te zijn GoToMeeting. Hiermee zet je professionele videovergaderingen op. Je kunt de achtergrond omzetten in een vergaderruimte, je scherm delen en de besturing overdragen aan een andere presentator. Ook GoToWebinar download je gratis op Downloaden.nl.

Start met GoToWebinar!

Kun je niet wachten met het opnemen van je webinars? Dan is het tijd om deze kwalitatieve software te downloaden. Velen gingen je al voor! Uit GoToWebinar reviews komt naar voren dat gebruikers erg tevreden zijn over de betrouwbare technologie waarmee ze gemakkelijk een fantastische webinar kunnen neerzetten.

Ervaar zelf ook de fijne functies van deze software. Download GoToWebinar en ontdek direct of dit jouw nieuwe tool is om je publiek op interactieve wijze te bereiken!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Lightning.