GoToMeeting downloaden

Op zoek naar kwalitatieve software voor online meetings en videovergaderingen? Hier kun je gratis GoToMeeting voor Windows, Mac, iOS en Android downloaden!

GoToMeeting voor Mac, Windows, Android en iOS

Met GoToMeeting zet je probleemloos en snel videovergadering op tot wel 250 deelnemers. Erg handig, zeker als je veel op afstand werkt. Het is ontwikkeld als samenwerkingssoftware voor alle typen bedrijven. Voeg de deelnemers toe en start direct de vergadering!

  • Voor video- en audiovergaderingen
  • Gemakkelijk online meetings opzetten
  • Overzichtelijke administratietools
  • Achtergrond omzetten in vergaderruimte
  • Schermdeling en besturing overdragen aan andere presentator
  • Diverse beveiligingsfuncties voor veilig werken
  • Optioneel: webinars uitzenden
  • Voor alle apparaten

gotomeeting smartphone

GoToMeeting downloaden gratis

Wil je GoToMeeting gratis downloaden en gebruikmaken van deze professionele software voor online vergaderen? Dan zit je goed hier op Downloaden.nl. Doorloop de stappen en probeer het programma direct. Hoe werkt gratis GoToMeeting downloaden?

  1. Start de GoToMeeting download (Nederlands) via de button
  2. Maak een account aan en start met online vergaderen!

Deze download geeft je veertien dagen gratis toegang tot GoToMeeting Premium. Na verloop van deze proefperiode kies je zelf of je je abonnement wilt verlengen (vanaf €10,75 per persoon per maand). Voor de gratis proefperiode zijn geen betaalgegevens vereist.

Hoe werkt GoToMeeting?

GoToMeeting is een professionele tool met als focus videovergaderingen. De video’s zijn van HD-kwaliteit en je kunt met één klik je scherm delen. Lekker werken vanaf je luie stoel? Dan zet je gewoon de achtergrond om in een vergaderruimte. Je stelt dit helemaal naar wens in!

Slimme functies voor online samenwerking

De videosoftware GoToMeeting bevat heel wat slimme functies om optimaal online samen te werken. Beheerders kunnen via het dashboard alle instellingen naar wens inrichten, alsook nieuwe gebruikers toevoegen.

Tijdens vergaderingen is het voor gebruikers mogelijk om direct notities te maken in GoToMeeting. Je kunt vanaf ieder apparaat een vergadering bijwonen, of dat nu thuis is achter de pc of onderweg via de GoToMeeting app.

Video en tekst bewaren in de cloud

Soms is het handig als collega’s de online meetings (nog een keer) kunnen beluisteren. Daarom kun je onbeperkt opnemen in de cloud. Ze worden een jaar lang opgeslagen, of je kunt ze downloaden en op een andere locatie bewaren.

Liever in tekstvorm alle informatie bewaren? Maak dan gebruik van de optie voor transcriptie. Hiermee kun je gemakkelijk agendapunten terugvinden.

GoToMeeting plug-ins

Je kunt GoToMeeting zakelijk perfect combineren met diverse plug-ins. Denk aan Office 365 of Google Agenda. Op die manier kun je de afspraken direct synchroniseren met agenda’s.

Uitbreiden met GoToWebinar

Naast GoToMeeting kun je uitbreiden met GoToMeeting Webinar (GoToWebinar). Dit is zoals de naam al aangeeft software voor het opzetten van je eigen webinars. Hiermee verzamel je tevens gegevens over deelnemers en resultaten en verstuur je daarnaast automatische e-mails, uitnodigingen en herinneringen.

Ook hebben ze nog een aantal andere aanvullende oplossingen voor online werken. Neem na het downloaden van GoToMeeting eens een kijkje in het dashboard om alle functies en aanvullende opties te ontdekken.

Start met GoToMeeting!

Enthousiast over deze handige software voor online meetings? Ga dan net als miljoenen anderen aan de slag met deze handige software. Uit GoToMeeting reviews blijkt dat gebruikers erg te spreken zijn over de gebruiksvriendelijkheid van de tool. Ook zijn ze in het bijzonder enthousiast over het gemakkelijke gebruik op mobiele apparaten.

Probeer het zelf en ontdek met de gratis proefperiode of GoToMeeting de nieuwe tool wordt voor jouw bedrijf!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Chatten en bellen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Signal.