Glimble downloaden

Zoek je een reisapp waarmee je OV en deelvervoer kunt plannen en betalen, zonder extra kosten? Maak dan gebruik van deze gratis Glimble download!

Wat is Glimble app?

Glimble is dus een applicatie die voluit Glimble by Arriva heet. Het is een app waarmee je al je vervoer in één app regelt. Het voordeel is dat je op die manier eenvoudiger verschillende manieren van vervoer kunt combineren. Denk aan OV, taxi, deelauto en deelfiets. Je betaalt vervolgens je ritprijzen met iDEAL en tadaa, zo makkelijk is het!

  • Deelvervoer reserveren
  • Reisplanner voor openbaar vervoer
  • OV-tickets kopen voor jezelf en anderen
  • Korting op reisbundels voor OV en deelvervoer
  • In- en uitchecken niet nodig
  • Ook bruikbaar als navigator
  • Glimble App is in te stellen op 40 talen
  • Glimble zakelijk voor eenvoudige registratie
  • 300.000+ Glimble app downloads

Gratis Glimble app downloaden

Wil je Glimble downloaden, gratis en voor niets? Dat kan! Je maakt daarna gratis je account aan en dan is het tijd om voordelig vervoer te plannen. Koop je niets aan via Glimble? Dan hoef je uiteraard ook niet te betalen. Je kunt dus rustig eens rondreuzen. Hoe werkt gratis Glimble app downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Glimble app download via de button.

Hoe werkt Glimble reisplanner

Glimble werkt erg eenvoudig. Je koppelt je Glimble account aan je telefoonnummer en vult een e-mailadres in ter controle. Je stelt hem in op de gewenste taal, waaronder uiteraard Glimble Nederland, maar ook talen als Engels en Pools. Je gebruik de reisapp zowel in Nederland als in andere delen van de EU. Nu kun je ermee aan de slag!

Glimble Arriva app voor OV plannen

Glimble app wordt erg veel gebruikt voor treinreizen en het reserveren van deelvervoer. Veel grote vervoersbedrijven zijn aangesloten, zoals Arriva, NS, GO Sharing, RET, GVB, Uber, Greenwheels en Bravofiets. In- en uitchecken bij OV is overigens niet nodig. Indien je door een poortje bij een station moet dan kun je de QR-code of het e-ticket in de app gebruiken.

Tickets kopen Glimble app

Tijd om te reizen? Koop tickets voor jezelf en optioneel ook voor je medereizigers. Je kunt vooraf betalen met iDEAL, creditcard, PayPal, Sofort, Giropay of Bancontact. Indien het om deelvervoer gaat dan betaal je achteraf, bijvoorbeeld met creditcard of automatische incasso. Je betaalt géén transactiekosten!

Glimble korting scoren

De tarieven van Glimble voor OV zijn hetzelfde als wanneer je direct bij de vervoerder zou kopen. Zo scoor je bijvoorbeeld wel de standaard 10% dalkorting. Het invullen van een Glimble kortingscode is hiervoor niet nodig, het voordeel wordt automatisch verrekend. Tevens kun je reisbundels aanschaffen, wat handig is als je meerdere dagen intensief wilt reizen. Bekijk de opties in de Glimble app en scoor de deal die het beste bij je past.

Reizen plannen via Glimble app

In het menu ga je naar ‘in de buurt’ om een kaart te zien van de vervoersopties bij jou in de buurt. Je kunt ook handmatig zoeken. Boek je reizen op het moment zelf of tot 30 dagen van tevoren. Zo kun je een reis alvast uitstippelen. Je ziet heel duidelijk op welke momenten welke treinen en bussen rijden en kunt bijvoorbeeld ook deelvervoer reserveren, dat je dan laat aansluiten op de aankomsttijd van het OV.

Reis wijzigen via Glimble app

Mocht er bijvoorbeeld een trein uitvallen? De reis assistent houdt je op de hoogte en je kunt je geplande reis altijd eenvoudig veranderen. Je ticket wordt 15 minuten voor vertrek geldig en blijft tot 30 minuten na aankomst van de geboekte tram, metro of bus geldig. Het treinticket werkt zelfs als dagkaart en is tot en met 4 uur in de nacht na je geplande rit geldig.

Glimble zakelijk

Wil je de Glimble app zakelijk gebruiken? Dat scheelt niet alleen veel tijd, maar is ook nog eens erg handig qua declaraties. Alle facturen staan immers gebundeld in één app. Ook kun je hiermee thuiswerk/kilometerregistratie bijhouden. Je kunt bijvoorbeeld ook zakelijk en privé uit elkaar houden via de app. Erg handig allemaal!

Glimble review

De Arriva Glimble app werd al meer dan 300.000 keer gedownload en dat is niet voor niets. De reisapp is gewoonweg super praktisch. Uit Glimble reviews blijkt dat gebruikers vooral te spreken zijn over de eenvoud van het plannen van je reis. Dat komt erg goed van pas als je meerdere vervoersmiddelen achter elkaar wilt doorplannen, zoals de trein en deelvervoer.

Download Glimble app!

Reis je vaak met het OV of met deelvervoer en wil je zelf ervaren hoe gemakkelijk de Glimble Arriva app werkt? Probeer de gratis Glimble app download en beslis of het iets voor jou is. Zo plan jij voortaan eenvoudig je reizen en reken je af zonder gedoe en zorgen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Microsoft Powerpoint.