Microsoft Planner downloaden

Gratis Microsoft planner voor Mac, Windows, iOS of Android downloaden? Dat kan via Downloaden.nl!

Microsoft Planner voor Windows, Mac, Android en iOS

Vind je het belangrijk om je werk te organiseren? Met planner van Microsoft maak je alle taken inzichtelijk en werk je samen met je team aan projecten. Zo maak je Kanban-borden, taakkaarten, controlelijsten, labels en meer. Aan ieder projectplan kun je tevens bestanden toevoegen, waarbij alles opgeslagen wordt in de cloud. Kortom, nooit meer werk verliezen en alles in één oogopslag overzichtelijk.

 • Visuele taakverdeling maken 
 • Intern en extern teamwerk organiseren
 • Kanban-borden en checklists maken
 • Bestanden toevoegen binnen planningen
 • Controle dankzij visuele statusgrafieken
 • Nooit gegevensverlies door opslaan in de cloud
 • Desktop & Microsoft Planner app

design planning

Microsoft Planner gratis downloaden

Wil je Planner van Microsoft downloaden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Volg onderstaande stappen en ga direct aan de slag met het gebruik van Planner én andere handige Microsoft functies. Je maakt er met deze download een maand gratis gebruik van.

 1. Start Microsoft Planner download Windows 10 via de button.
 2. Kies het juiste besturingssysteem: Planner voor MacOS, Planner voor Windows, Planner voor iOS of Planner voor Android.
 3. Maak een gratis account aan of log in en start direct met Planner.

Hoe werkt Planner?

Planner is onderdeel van Microsoft Windows 10 en is vertrouwd ingericht in dezelfde stijl als je andere Microsoft toepassingen. Zo kan iedereen er gemakkelijk mee aan de slag. Met de gebruiksvriendelijke software zet je binnen no-time handige takenlijstjes op, zowel voor jezelf, interne teams en externe projectgroepen. Door opslaan in de cloud zijn je planningen altijd direct inzichtelijk.

Online planning maken

Het opzetten, bijwerken en verwijderen van planning is erg gemakkelijk via de Windows 10 Planner van Microsoft. Zo start je met het maken van een plan, waarbij je bijvoorbeeld buckets toevoegt, taken sorteert en bestanden toevoegt. Ook is het mogelijk een huidig plan te kopiëren en te bewerken.

Na opzet van de planning voeg je teammembers toe aan het plan. Je kunt altijd nieuwe personen toevoegen of verwijderen. Stap je zelf uit het projectplan? Maak dan iemand anders eigenaar van het plan.

Gevisualiseerde statusinzichten

De voortgang van het team houd je bij dankzij de handige functie gevisualiseerde statusinzichten. Je ziet welke taken zijn afgerond, welke niet voltooid zijn en welke urgente taken er voor de komende tijd op de planning staan. Bovendien kun je gemakkelijk filteren op bepaalde statussen, zodat je ziet wat extra aandacht verdiend. Filter bijvoorbeeld op:

 • Taken waarvan deadline verstreken is
 • Urgente taken die extra aandacht verdienen
 • Overbelasting, welke teammember heeft veel uren gemaakt in verhouding tot de rest. Met deze laatste functie zie je bijvoorbeeld of je taken opnieuw herverdelen

Optimale samenwerking met Microsoft toepassingen

Microsoft Planner is onderdeel van Microsoft 365 en werkt dus perfect samen met diverse Microsoft toepassingen. Zo kun je bijvoorbeeld automatische e-mailnotificaties voor Outlook instellen. 

Daarnaast kun je vanuit Microsoft Teams direct schakelen tussen de planner en je teamberichten. Zo houd je als team beter controle op de planning en kun je direct schakelen. Bestanden kunnen direct geüpload en bewerkt worden, ook worden ze opgeslagen in de cloud. Probeer nu Planner een maand gratis of ga voor het complete Microsoft 365 pakket.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Things voor Mac.