MindMaster downloaden

Je kennis en ideeën structureren in een creatieve mindmap? Dat kan met het programma Mindmaster van Wondershare. Je kunt hier gratis Wondershare Mindmaster downloaden!

MindMaster voor Windows, Mac, Android en iOS

De MindMaster download is beschikbaar voor al jouw apparaten. Het is ook mogelijk om direct te werken via de browser. Zowel voor bedrijven als particulieren de ideale tool om al je ideeën op een gemakkelijke manier in een creatief jasje te hijsen.

  • Gebruiksvriendelijk mindmap programma
  • Keuze uit diverse templates, schema’s en symbolen
  • Uitgebreide toolset om tot in detail te customizen
  • Slideshow maken en dia’s aanpassen
  • Exporteren in PDF, Word, PowerPoint, Excel, HTML en meer
  • Voor Mac, Windows, Android en iOS

MindMaster downloaden gratis

Wil je Wondershare MindMaster gratis downloaden? Dan zit je goed hier op Downloaden.nl. Na installatie kun je direct aan de slag. Hoe werkt gratis MindMaster downloaden?

  1. Start de download via de button.
  2. Kies het juiste besturingssysteem: MindMaster voor MacOS, MindMaster voor Windows, MindMaster voor iOS of Mindmaster voor Android.
  3. Open de tool en creëer de gaafste projecten.

Met de gratis MindMaster download kun je tot 100 topics uitwerken en krijg je toegang tot tal van lay-outs en templates. Met een upgrade naar MindMaster Pro heb je nóg meer keuzes, dataopslag en uitgebreidere functionaliteiten. Upgraden kan altijd nog op een later moment.

Hoe werkt MindMaster?

MindMaster is een gebruiksvriendelijk mind mapping programma waarmee je de meest creatieve visuele schema’s in elkaar zet. De tool is onderdeel van Wondershare, aanbieder van diverse handige software, waaronder ook PDFelement en Filmora voor het bewerken van PDF’s en video’s en Recoverit en Dr.Fone voor het herstellen en organiseren van bestanden. Volgens MindMaster reviews is het programma de ideale tool om grote ideeën om te zetten in een creatief overzicht, dit zowel via desktop als mobiel.

Diverse templates

Wanneer je een mindmap maakt hoef je met MindMaster niet vanaf scratch te beginnen. Er zijn diverse templates beschikbaar die je kunt inladen en vervolgens naar wens kunt bewerken. Tevens kun je losse diagrammen en schema’s inladen, zoals een boomdiagram, organisatieschema en een sector map. Je kunt ook op een later tijdstip de templates en kleurenschema’s omzetten. Scroll door de opties en implementeer ze in één klik.

Uitgebreide toolset

Binnen het programma zijn er tal van tools beschikbaar om je mindmaps vorm te geven zoals je maar wilt. Zo kun je bijvoorbeeld relaties tussen bepaalde blokken aanmaken en daar tekst bij typen of links toevoegen. Vorm, kleur, font en blokafmeting kun je per blok afstemmen. Ook krijg je toegang tot een grote collectie symbolen om meer betekenis aan je creatieve mindmap te geven. Ga ermee aan de slag en creëer een uniek en aantrekkelijk eindresultaat.

Exporteren en presenteren

Is je mindmap gereed, dan kun je deze gemakkelijk exporteren als PDF. Ook kun je de gegevens direct omzetten naar Word, PowerPoint of Excel. Hierbij wordt de structuur van het diagram aangehouden (optioneel kun je de gegevens binnen deze Office tools nog bewerken). Erg handig wanneer je na een presentatie een hand-out wilt meegeven. Daarnaast zijn er nog een aantal andere exportopties, waaronder HTML, PS, EPS en SVG. Je kunt links ook delen via social media.

Vanuit het programma kun je tevens direct een slideshow starten. Je bepaalt zelf welke informatie je per slide wilt laten zien, je kunt deze namelijk nog handmatig aanpassen en labelen. Wanneer je gaat presenteren dan beweeg je interactief door je slideshow heen.

Samenwerken, brainstormen en projecten uitwerken

Niet alleen voor het maken van presentaties is deze tool interessant, maar ook voor het samenwerken in teams. Je kunt bijvoorbeeld brainstorms organiseren en heel gemakkelijk een diagram opzetten met in het midden een hoofdtopic. Ook kun je de projectvoortgang schematisch weergeven. Je kunt (verloop)datums toevoegen per onderdeel. Je kunt tevens samenwerken in MindMaster. Deel de link vanuit de tool met andere gebruikers en kies de rechten (alleen lezen of editor).

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Google Agenda.