Wondershare PDFElement downloaden

Zoek je een tool voor het bewerken van PDF’s? Dan is PDFelement van Wondershare een goede keuze. Je kunt hier gratis PDFelement downloaden!

PDFelement voor Mac en Windows

Wondershare PDFelement voor Windows en Mac is een alles-in-één oplossing voor al je PDF-taken. Het programma is ideaal voor zowel individuen als bedrijven, zodat alle soorten PDF-bestanden verwerkt en beheerd kunnen worden. Denk aan formulieren voor belastingteruggave, officiële documenten, facturen, recepten voor medicijnen, administratieformulieren en ga zo maar door.

 • Webpagina's, afbeeldingen en teksten omzetten naar PDF
 • Teksten en afbeelding(teksten) bewerken, bijsnijden of verwijderen
 • Nieuwe pagina’s, afbeeldingen en teksten toevoegen
 • Direct PDF-formulieren invullen
 • Bestanden samenvoegen tot nieuwe PDF
 • PDF’s aanpassen met templates
 • Notities maken en markeren
 • Beveiliging: scherm PDF af met wachtwoord
 • Converteren PDF naar Word, Excel, EPUB en meer

PDFelement downloaden gratis

Wil je gratis PDFelement van Wondershare downloaden? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres. Na de installatie kun je direct beginnen. Hoe werkt gratis PDFelement downloaden?

 1. Start de download via de button.
 2. Kies het juiste besturingssysteem: PDFelement voor MacOS of Windows
 3. Start direct met het bewerken van PDF-documenten

Met de gratis PDFelement download kun je vrijwel dezelfde functies gebruiken als met PDFelement Pro, maar ben je gelimiteerd in het aantal te converteren pagina’s (maximaal 5). Je bewerkte bestanden worden voorzien van watermerk. Na het downloaden van de gratis versie kun je altijd nog upgraden naar pro.

Hoe werkt PDFelement?

Het creëren en bewerken van PDF’s wordt een fluitje van een cent met deze creatieve tool. PDFelement is gemakkelijk in gebruik en de toolbar wijst zichzelf. Volgens PDFelement reviews blinkt het programma uit in functies voor redesign. Je kunt iedere PDF helemaal naar wens aanpassen, zelfs tekstafbeeldingen kun je tekstueel bewerken. Dit is een functie die bij veel alternatieve PDF-programma’s ontbreekt.

Gebruiksgemak en flexibiliteit

Je kunt gemakkelijk alle PDF’s aanpassen, samenvoegen of onderdelen verwijderen. Je kunt ook gebruikmaken van de templates, waarbij je met één klik de lay-out van het document aanpast. Maak je bijvoorbeeld facturen op in het programma, dan kun je de automatische rekenmodule inschakelen. Tot slot kun je ook labels/opmerkingen plaatsen, waaronder ‘reviewed’ of ‘payed’. Zo heb je altijd inzicht in de status van bepaalde typen documenten.

OCR: uniek voordeel van PDFelement

Soms krijg je wel eens een bestand in PDF toegestuurd waar een fout instaat. Of je wilt een bepaalde passage aanpassen aan je eigen voorkeuren en behoeften. Het komt daarbij wel eens voor dat de tekst in een afbeelding verwerkt staat. Met de unieke functie OCR, oftewel Optical Character Recognition, worden afbeeldingen met tekst herkend. Dit wordt vervolgens omgezet in een bewerkbare tekst, zodat je de ‘afbeelding’ kunt aanpassen.

Werken met diverse formats

Wat voor file je ook wilt exporteren als PDF, je kunt met PDFelement vrijwel ieder type bestand inladen. Zo zet je gemakkelijk alles om naar PDF. Vervolgens kun je de PDF ook weer omzetten naar andere type files. Erg gemakkelijk!

PDFelements van Wondershare

PDFelement is onderdeel van Wondershare, aanbieder van diverse software op het gebied van bestandsbewerking en organisatie. Neem ook eens een kijkje bij MindMaster en Filmora, tools voor mind mapping en videobewerking. Of organiseer en herstel bestanden met Dr.Fone en Recoverit.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is PhoXo.