Dr.Fone downloaden

Met Dr.Fone zet je gemakkelijk data over van het ene device naar het andere device. Handig als back-up en het altijd toegang hebben tot bestanden. Op Downloaden.nl kun je gratis Dr.Fone downloaden!

Dr.Fone Transfer voor Android en iOS

Met Dr.Fone, onderdeel van Wondershare, zet je data snel over. Denk aan je contactenlijst, berichten, foto’s, video’s, muziek en meer. Het overzetten hoeft niet per se naar hetzelfde besturingssysteem, maar kan bijvoorbeeld ook van iOS naar Android en andersom.

 • Compatibel met 8000+ smartphones en tablets
 • Ondersteunt tot 15 bestandstypen (o.a. foto, video, contacten, kalender)
 • Gebruiksvriendelijk en snel bestanden overzetten (binnen 3 minuten!)
 • Transfers tussen verschillende besturingssystemen
 • Extra optie: Transfer Social Apps, voor WhatsApp importeren
 • Extra opties: Dr.Fone backup en Dr.Fone Data Recovery, voor het maken van back-ups via desktop (Mac en Windows) en het herstellen van bestanden

Dr.Fone downloaden gratis

Wil je Dr.Fone gratis downloaden en je bestanden op een gemakkelijke manier importeren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Via de download kun je gratis Dr.Fone downloaden. Optioneel kun je ook meteen kiezen voor extra opties, waaronder WhatsApp importeren, back-up en datarecovery. Gebruik de free trial en upgrade optioneel naar een unlimited abonnement.

 1. Start de download via de button.
 2. Kies het gewenste besturingssysteem.
 3. Start direct, het programma wijst zichzelf!

Hoe werkt Dr.Fone?

Dr.Fone is het ideale programma om altijd toegang te hebben tot data. Je kunt data bijvoorbeeld overzetten wanneer je het toestel vervangt, maar je kunt dit ook doen als back-up (bijvoorbeeld vóór een update). Zo gaan berichten, foto’s en video’s nooit meer verloren. Gebruikers zijn volgens Dr.Fone reviews erg te spreken over het programma. Het is gebruiksvriendelijk en je selecteert in no-time wat je allemaal over wilt zetten. Dat gebeurt vervolgens binnen enkele minuten.

Importeren van Android naar iOS en andersom

Je kunt gegevens verplaatsen naar een apparaat met hetzelfde besturingssysteem, maar wat erg bijzonder is aan Dr.Fone is dat je ook gemakkelijk switcht tussen Android en iOS.

Per transfer-optie kun je de volgende negen bestandstypen standaard overzetten: foto’s, video’s, contacten, berichten, belgeschiedenis, bookmarks, kalender, spraakmemo’s en muziek.

 • Android naar iOS: 9 bestandstypen.
 • Android naar Android: 11 bestandstypen (extra: blacklist en apps).
 • iOS naar iOS: 15 bestandstypen (extra: alarmgeluiden, voicemail, ringtones, wallpapers, memo’s en safari geschiedenis).
 • iOS naar Android: 14 bestandstypen (extra: blacklist, alarmgeluiden, voicemail, ringtones en wallpapers).

Compatibel met 8000+ devices

Of je nu een Samsung, Apple, HUAWEI,  Sony, LG, Motorola of ander toestel hebt, met Dr.Fone Phone Manager kun je gegevens overzetten van meer dan 8000 verschillende typen telefoons en tablets. De tool is onder andere compatibel met iOS 14 en Android 11. Heb je een andere versie besturingssysteem, check dan voor de zekerheid even of het programma werkt op jouw toestel.

WhatsApp Transfer

Met Dr.Fone kun je ook de geschiedenis van belangrijke berichten bewaren. Je zet ze bijvoorbeeld over naar je nieuwe telefoon. Hoewel deze functie Dr.Fone WhatsApp Tranfer heet, is hij ook geschikt voor het overzetten van data van Line, Viber, Kik en Wechat. Wil je alleen deze functie downloaden? Dat kan hieronder!

Gratis download WhatsApp Transfer voor iOS en Android.

Dr.Fone Data Recovery en andere Wondershare tools

Ben je specifiek op zoek naar een tool om data terug te halen wanneer deze per ongeluk verloren zijn geraakt? Dan kun je via de gratis Dr.Fone download op deze pagina ook specifiek kiezen voor de optie Data Recovery. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je op ‘fabrieksinstellingen terugzetten’ hebt geklikt, het systeem is gecrasht of een update niet helemaal goed is gegaan.

Daarnaast heeft Dr.Fone nog veel meer handige programma’s in de familie. De tool is onderdeel van Wondershare. Kijk voor het herstellen van bestanden via desktop eens bij Recoverit, ontdek Filmora voor het creëren van animaties, MindMaster voor het maken van mindmaps en PDFelement voor het bewerken van PDF’s.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is FreeFileSync.