Google Keep downloaden

Google-keep is de plannings-app van de 's werelds grootste zoekmachine. Alles wat je nog moet doen, kopen, maken of bedenken, kun je in de app bijhouden. En het handigst: je kunt samen je notities bekijken en bewerken. Handig voor een simpel boodschappenlijstje, maar ook voor de taakverdeling in projectgroepen en teams.

Handige features

Google zou Google niet zijn als er niet meer handige features in de app zaten. Er is vooral veel aandacht besteed aan het besparen van tijd door minder te typen. Zo kun je je gedachten snel vastleggen door wat in te spreken en dit later automatisch te laten transcriberen. Heb je een poster, rekening of document waar je nog wat mee moet? Maak er een foto van, laadt deze in je app en je kunt later alles nog terug vinden via de zoekfunctie.

Locatie gebonden herinneringen

Komt het bij jou ook wel eens voor dat je wat boodschappen opschrijft, in de winkel bent en vergeet dat je nog een lijstje had? Met Google Keep is dat dus verleden tijd. Je kunt namelijk instellen dat je een herinnering krijgt voor een bepaalde notitie op een bepaalde locatie. Handig voor boodschappenlijstjes als in je in buurt bent van een supermarkt bijvoorbeeld.

Mogelijkheden:
  • Deel al je ideeën met vrienden en familie
  • Samen in real-time aan notities werken
  • Geef notities een bepaalde kleur en voeg labels toe om ze snel in te delen
  • Keep werkt op smartphones, tablets, computers en Android-wearables.
  • Alles wat je toevoegt, wordt gesynchroniseerd op al je apparaten.
  • Locatie gebonden herinneringen instellen
  • Bewerk afbeeldingen door kleur of tekeningen toe te voegen 

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Todoist.