Google Agenda downloaden

De Google Agenda is dé app als je leven wat overzichtelijker wilt krijgen. Met deze app haal je het maximale uit iedere dag en bespaar je zeeën van tijd!

Waarom Google Agenda downloaden?

Een van de grootste voordelen van Google Agenda: gegevens uit bevestigingsmails van reserveringen voor vluchten, bioscopen, restaurants en hotels worden meteen in de agenda gezet. Je bespaart dus sowieso al een hoop tijd met het invoeren van afspraken. Maar er is meer!

Heb je voor een afspraak een bepaalde locatie ingevoerd? Dan zie je deze in het klein ook in Google Maps eronder staan. Heb je deze app ook geïnstalleerd, dan kun je meteen een route starten om er zo snel mogelijk te komen.

Persoonlijke doelen stellen

En wat dacht je van de mogelijkheid om persoonlijke doelen te stellen? Wil jij graag drie keer per week hardlopen, maar zie je gewoon geen ruimte in je agenda? Google ziet die ruimte wel en plant voor jou op de meest handige tijden een sportsessie in. ‘Ik heb geen tijd’ is een smoesje dat jij niet meer kunt gebruiken!

Overzichtelijke agenda app

Naast alle handige functies, is Google Agenda ook gewoon erg duidelijk. Afhankelijk va jouw voorkeur, kun je het scherm indelen op: dag, week, maand of jaar. Zo zie je in een oogopslag jouw schema voor een bepaalde periode. Afspraken worden handig in tijdsblokken weergegeven, zodat je precies ziet hoeveel ruimte je op een dag of in een week nog over hebt.

Handige functies en opties

  • Herhaal afspraken instellen (bv. ‘wekelijkse vergadering’)
  • Voeg iets extra’s toe aan een taak, bv. een lijstje aan ‘boodschappen’
  • Snel een afspraak plannen dmv. slimme suggesties
  • Synchroniseren met andere agenda apps

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is GoToWebinar.