Google Cloud Search downloaden

Als grote organisatie heb je heel wat informatie op verschillende plekken staan. Wil je snel zaken terugzoeken? Dan komt Cloud Search goed van pas! Deze tool is onderdeel van Google Workspace en maakt het mogelijk om alle content binnen het bedrijf snel te doorzoeken. Hier vind je een gratis Cloud Search download!

Wat is Google Cloud Search?

Cloud Search biedt een interface waarin je met een simpele zoekopdracht alle resultaten krijgt die passen bij je search. Je kunt zoeken in bepaalde Workspace mappen, van Gmail tot Drive, Documenten, Spreadsheets en Agenda. Ook bevat de tool connectors voor gegevensbronnen van derden.

  • Snel bestanden en informatie zoeken
  • Krijg relevante suggesties aangeboden
  • Zoeken in meerdere programma’s tegelijk of apart
  • Snel data verzamelen over een project
  • Alleen toegang tot content waarvoor je toestemming hebt
  • Uitstekende beveiliging en opties voor admin

Google Cloud Search downloaden gratis

Wil je gratis Google Cloud Search downloaden? Dan ben je hier op Downloaden.nl aan het juiste adres. Je krijgt toegang tot een 14-daagse trial van het complete Workspace pakket, zodat je ook de andere tools kunt gebruiken. Zo haal je het maximale uit Google Workspace. Hoe werkt Google Cloud Search gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de download via de button.

Na afloop van de proefperiode kies je zelf of je het Workspace abonnement verlengt. Cloud Search zit inbegrepen vanaf pakket Business Standard (vanaf €9,36 per maand). 

Hoe werkt Cloud Search van Google Workspace?

Cloud Search is erop gericht op zoeken gemakkelijker te maken. De tool is slim en geeft dus automatisch de meest relevante resultaten, alsook mogelijk interessante suggesties. Zoek binnen alle applicaties van Workspace of search specifiek in bepaalde mappen. Je kunt medewerkers toestemming geven om de tool te gebruiken. Zij kunnen alleen resultaten inzien die ook specifiek met hen gedeeld zijn.

Het grote voordeel van Cloud Search is dan ook duidelijk: tijd besparen en snel zaken terugvinden. Effectief en dus kostenbesparend!

Contactgegevens zoeken in Cloud Search

Je kent het wel, iemand heeft contactgegevens gedeeld maar je hebt geen idee meer waar je moet zoeken. Ook hier komt Cloud Search goed van pas. Je ziet meteen de bijbehorende afspraken en de bestanden die met je zijn gedeeld. Zo houd je alles overzichtelijk en bereid je je gemakkelijker voor op een afspraak.

Gegevens indexeren

Voor grote organisaties is het vaak belangrijk om gegevens te indexeren. En dat is een tijdrovende klus. Met Cloud Search kun je dit proces naadloos opschalen en in korte tijd veel informatie verwerken. Niet alleen met informatie binnen programma’s van Workspace, maar ook via gegevensbronnen van derden, zoals Salesforce, SAP, Slack, Microsoft en Adobe tools en vele andere derde partijen.

Complete interne zoekmachine

Lijkt zo’n interne, slimme zoekmachine jou wel handig en wil je gebruik maken van alle voordelen van Google Workspace? Probeer dan nu vrijblijvend de gratis download en ervaar het gemak van Cloud Search en alle andere handige Google tools. Online werken, veilig opslaan en bewaren van gegevens en toegang tot de beste hulpmiddelen voor samenwerking. Zo werk je als organisatie effectiever.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Lightning.