Udemy app downloaden

Wil jij graag jouw kennis verbreden of heb je ambities voor een ander beroep? Udemy is hét online platform voor beroepsmatige cursussen. Via de Udemy app kun je overal ter wereld je cursus volgen, ook onderweg!

Wat is Udemy?

Udemy heeft als doel om levens te verbeteren door te blijven leren. Het is hét platform om iets nieuw te leren of te delen wat je weet. Het is internationaal, maar ook in Nederland, een van de grootste online leerscholen. Wat kenmerkt Udemy?

 • Al meer dan 62 miljoen studenten gingen je voor;
 • Cursussen in 75 verschillende talen;
 • Meer dan 210.000 beschikbaar cursussen;
 • Ook geschikt voor bedrijven - kies voor Udemy Business;
 • Cursussen via video's in hoge kwaliteit;
 • Goedkope online cursussen.

De geschiedenis van Udemy

Udemy is een Amerikaans bedrijf dat in 2010 werd opgericht door drie oorspronkelijk Turkse ingenieurs. Het heeft in rap tempo zeer snel aan populariteit gewonnen, onder meer via crowdfunding. Inmiddels is meer dan 50% van de bedrijven in de Fortune 100 een zakelijke klant van Udemy.

Udemy app downloaden

Udemy biedt ook een unieke app, waarmee je waar je ook bent kunt leren. Je kunt de Udemy app gratis downloaden voor Android en iOS. Bovendien is de app ook beschikbaar in de Apple Store voor Apple TV’s. Zo kun je een cursus dus ook op een tv casten en bijvoorbeeld als groep volgen.

Volg de volgende eenvoudige stappen om de Udemy app te downloaden:

 1. Kies het juiste besturingssysteem via de download button.
 2. Creëer een account of log in.
 3. Begin met leren!

Groot aanbod online cursussen bij Udemy

Zoals we hierboven al vermeldden biedt Udemy meer dan 210.000 cursussen online aan. Nu zul je je wellicht wat zorgen maken hoe je door de bomen het bos nog gaat zien. Geen zorgen, alle cursussen zijn eenvoudig ingedeeld in categorieën en subcategorieën. Denk aan de categorieën

 • Design cursussen
 • Softwareonwikkling cursussen
 • Marketing cursussen
 • IT en software cursussen
 • Persoonlijke onwikkeling cursussen
 • Zakelijke cursussen
 • Fotografie cursussen
 • Muziek cursussen

Binnen elke categorie kun je eenvoudig een onderwerp kiezen. Er zijn gelukkig nog meer handige filters. Filter bijvoorbeeld op beoordelingen van eerdere cursisten, lengte, niveau, taal of prijs. Zo vind je altijd de online cursus die perfect bij jouw wensen past!

Goedkoop online cursus volgen

Een cursus volgen kan soms best duur zijn. Hier hoef je je bij Udemy echter geen zorgen over te maken. Je volgt hier namelijk al cursussen vanaf slechts €14,99. Zo kun je dus relatief goedkoop jezelf een nieuwe skill aanleren! Wat dacht je van een cursus Photoshop? Er zijn helaas geen gratis lessen beschikbaar binnen Udemy.

Word Udemy instructeur

Heb je een cursus gevolgd en dank je: goh, zo’n cursus geven lijkt me ook wel wat? Deel dan je kennis! Deel je vaardigheden als docent met andere Udemy studenten. Udemy helpt je met het opzetten van je persoonlijke cursus. Ze geven je allerlei bronnen om je op weg te helpen en een handig dashboard om alle georganiseerd te houden.

Door cursussen online te verkopen kun je bovendien wellicht nog een zakcentje verdienen. Hoe mooi zou het zijn als je van het delen van jouw passie en kennis je beroep kunt maken?!

Download Udemy app!

Heb jij zin om meteen aan de slag te gaan met een nieuwe cursus? Download dan de Udemy app en begin direct met leren. Je maakt gratis een Udemy account aan en kunt vandaag nog beginnen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Eshasoft Desktop Calendar Software.