Magister downloaden

Bij ons download je gratis Magister voor Android, iOS en Windows!

Magister is het softwarepakket waar medewerkers van scholen en opvang, leerlingen en ouders enorm veel informatie kunnen halen. Je logt in op het platform en weet zo meteen wat de laatste cijfers zijn, of er roosterwijzigingen aankomen, etc.

Er liggen geen bergen papier met nieuwsbrieven, flyers of roosters meer in huis en als ouder of leerling heb je altijd alles snel bij de hand. Ben je een ouder of verzorger? Dan kun je binnen de app uit meerdere scholen kiezen, zodat je de informatie voor meerdere kinderen op één plek kunt verzamelen.

In Magister zijn onder andere terug te vinden:

  • Roosters
  • De actuele schoolcijfers
  • Toetsen en huiswerk
  • Agenda/ wijzigingen in het dagrooster
  • Verzuiminformatie van de leerling

Magister 6 draait op alle devices: PC, Mac, Chromebook, tablet en smartphone via de browser of de app. Als je Magister op een Mac wilt gebruiken, is het wel belangrijk dat je de juiste browser gebruikt, in dit geval Firefox

Gratis Magister downloaden

Wil je gratis Magister downloaden op pc, of wil je specifiek de Magister app downloaden? Kies het juiste besturingssysteem en start de Magister download via de button. Je kunt daarna direct inloggen met je account en alle informatie inzien die je nodig hebt.

Kies het juiste besturingssysteem en start de Magister download via de button.

Magister leerling en ouder app

Mogelijk valt het je op dat de app van Magister de naam ‘Magister Leerling en Ouder’ heet. Dat komt omdat ouders ook toegang kunnen krijgen tot deze tool. Wel is het zo dat leraren de cijfers dan vaker pas later publiceren voor ouders. Zo worden leerlingen gestimuleerd om de resultaten van een toets zelf te delen met hun ouders/verzorgers.

Officiële Magister download

Nooit meer te laat komen en zo snel mogelijk op de hoogte zijn van je cijfers? Maak dan nu gebruik van deze Magister app download en login met je account.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is HubSpot.