Mozilla FireFox downloaden

Ben je op zoek naar de officiële Mozilla Firefox download? Hier op Downloaden.nl ben je aan het juiste adres voor de laatste versie van Firefox!

Wat is Mozilla Firefox?

Mozilla Firefox wordt regelmatig vernieuwd! Met Firefox Quantum kun je niet alleen sneller surfen, ook de interface krijgt regelmatig een opfrisser. Het ontwerp ziet er steeds sneller en minimalistischer uit dan ooit, iets waar veel gebruikers tevreden over zijn. En van de beste eigenschappen: de browser gebruikt 30% minder geheugen dan bijvoorbeeld Google Chrome. Zo blijft jouw computer op de toppen van zijn kunnen presteren.

Aantal functies Firefox Quantum download:

 • Zoek razendsnel en eenvoudig met slimme zoeksuggesties.
 • Verhoog de productiviteit dankzij synchronisatie en ander slimme opties, bladwijzerbeheer en overige hulpmiddelen.
 • Stream, deel en speel automatisch video en audio af.
 • Leg een complete ‘browser bibliotheek’ aan
 • Ingebouwde PDF-lezer
 • RSS-feeds toevoegen als bladwijzer
 • Bescherm je privacy tot in de kleinste details (privénavigatiemodus)
 • Persoonlijke gegevens afschermen, pop-up blocker, wachtwoordbeheer
 • Browser personaliseren, tal van thema’s
 • Download Firefox updates automatisch

Gratis Mozilla Firefox downloaden

Wil je Mozilla Firefox downloaden, gratis en voor niets? Je bent niet de enige! De gratis opensource-webbrowser, die is ontwikkeld door het Mozilla-project en honderden vrijwilligers, wordt naar schatting door zo’n 20% tot 25% van de internetgebruikers gebruikt. Zelf ook aan de slag? Zo kun je Mozilla Firefox gratis downloaden.

Kies het juiste besturingssysteem en start de Mozilla Firefox download via de button.

 • Firefox download Mac
 • Firefox download Windows

Waarom Mozilla Firefox?

De meeste mensen gebruiken de browser die ze al vanaf het begin gebruiken. Het is een soort gewoonte geworden. Maar het is zeker de moeite waard om te kijken of het voor jou niet fijner is om van browser te wisselen. Zo heb je met Mozilla Firefox een hoop andere mogelijkheden dan met Internet Explorer, Google Chrome of Safari.

Is Firefox veilig?

Zeker! De browser ondersteunt zelfs meer en beter de verschillende protocollen dan Internet Explorer. Daarnaast kun je er heel veel verschillende plug-ins, hulpprogramma's en extensies voor downloaden, waardoor je internetpagina's nog makkelijker kunt gebruiken.

Hoe stap je over naar Firefox?

Zit je erover te denken om over te stappen? Dan kun je met Firefox al je instellingen uit je oude browser importeren. Een gratis overstapservice, zodat je alles meteen weer bij de hand hebt. Ideaal, het kost je amper moeite, dus probeer de Firefox download zelf!

Kan Firefox synchroniseren tussen apparaten?

Ja, Firefox biedt synchronisatie van bladwijzers, wachtwoorden, browsegeschiedenis en meer tussen verschillende apparaten. Dit wordt gedaan door een Firefox-account aan te maken en in te loggen op alle apparaten waar je Firefox gebruikt. Zo blijven je instellingen gesynchroniseerd.

Ondersteunt Firefox verschillende talen?

Ja, Firefox ondersteunt ondertussen al meer dan 90 talen. Tijdens de installatie of via de instellingen kun je de taal van de browser selecteren. Ook Mozilla Firefox Nederlands behoort tot de mogelijkheden. Prettig als je graag in je eigen taal surft.

Free Firefox download: probeer de webbrowser!

Download Firefox? Download bij Downloaden.nl! Wij sturen je door naar de laatste versie van de Firefox software download, zodat je zeker bij de te tijd bent. Wist je dat Firefox nog regelmatig updates krijgt? Deze installeren automatisch, voor maximale beveiliging en functionaliteiten. Probeer het zelf en ga aan de slag met deze handige webbrowser.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Webbrowsers.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Torch Browser.