TimeTree downloaden

“Kan ik donderdag uit eten met de vriendinnengroep?”

“Is het goed als ik zondagochtend ga sporten?”

“Wanneer moet de baby ook alweer extra naar het kinderdagverblijf?”

Het zijn een aantal vragen die nogal vaak voorkomen in drukke gezinnen en huishoudens, of tussen stelletjes. En nadat deze vragen zijn gesteld, worden agenda's getrokken en vergeleken en kan er een afspraak worden gemaakt. Niet handig! Het zou veel makkelijker zijn als je in je eigen agenda ook de afspraken van je partner, kinderen of huisgenoten kon zien. Dit is mogelijk met de app TimeTree!

Wie zou deze app allemaal moeten gebruiken?

Gezinnen en huishoudens: Voorkom communicatieproblemen! Je hoeft nu niet blijven te herhalen dat je iedere woensdag later thuis bent omdat je naar huiswerkklas moet, of dat je iedere dinsdag na het werk gaat sporten. Iedereen weet wie waar is en waarom. Zolang jullie braaf jullie kalender bijhouden natuurlijk.

Collega's: TimeTree is superhandig voor kleine kantoren start-ups, omdat je binnen no-time een datum hebt geprikt voor vergaderingen en een borrelmiddag. En je ziet meteen waarom een collega niet op kantoor is: afspraken buiten de deur, tandarts, vrije dag, etc.

Stelletjes: Hebben jullie moeite om tijd voor elkaar te vinden tussen werk, school, vrienden en familie? Dan zie je met TimeTree meteen wanneer een date het beste uitkomt

School: Ben je een student en werk je samen met anderen, maar hebben jullie verschillende roosters? Dan is het met TimeTree makkelijk uit te vinden wanneer het het beste uitkomt om aan projecten te werken of gewoon een koffietje te drinken.

Handigheidjes:
  • Maak meerdere kalenders aan (bv. Voor vrienden, familie, werk, etc.)
  • Notificaties ontvangen voordat er een afspraak plaatsvindt
  • Synchroniseert zich met Google Kalender
  • Werkt op de computer en mobiel
  • Deel je afspraak met anderen via apps als WhatsApp of Telegram
  • Widgets instellen
  • To-do lijstjes en memo's maken
  • Chatten via de app en antwoorden op vragen als 'Wie komen er' worden meteen onder het evenement gezet
  • Afbeeldingen toevoegen aan afspraken

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Google Keep.