HubSpot downloaden

Wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? HubSpot is dé CRM tool die je hierbij helpt door je data, medewerkers en klanten te verbinden in één app. HubSpot groeit bovendien met je bedrijf mee. Meer weten? We vertellen je hoe je HubSpot gratis kunt downloaden.

Wat is Hubspot?

HubSpot is wereldwijd een van de meest toonaangevende bedrijven en tools voor marketing, sales en klantenservice. Het biedt je bedrijf allerlei handvatten om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden. Enkele voordelen van HubSpot:

 • All-in-one CRM-oplossing (Customer Relationship Management)
 • Gratis te gebruiken!
 • Leer hoe de tool werkt dankzij de Hubspot Academy
 • Ook beschikbaar als app voor mobiele devices.
 • Eenvoudig inzicht in leadgeneratie
 • Meetings plannen
 • Verzamel feedback van klanten
 • Ticketingsysteem voor klantenservice
 • Marketing automation hulp
 • Analytische gegevens verzamelen
 • Betalingen van klanten beheren

Download HubSpot gratis

HubSpot is voornamelijk een tool die je in je browser gebruikt. Je kunt het echter ook gebruiken als app op een smartphone of tablet. Zo maak je gratis gebruik van HubSpot:

 1. Kies je besturingssysteem en start via de download button
 2. Creëer een gratis account
 3. Geef aan wat voor bedrijf je bent en wat je doelstellingen zijn
 4. Start met het instellen van jouw HubSpot omgeving!

Je kunt gratis gebruikmaken van een beperkt aantal tools. Het is niet nodig om je creditcard gegevens achter te laten, het is helemaal vrijblijvend.

Hubspot Hubs: 5-in-1 tool

Naast de gratis HubSpot versie kun je nog veel meer uit je HubSpot account halen. Dit kan met de zogeheten HubSpot Hubs, waarmee je in feite vijf tools hebt binnen één omgeving. Dit zijn:

 • Marketing Hub: Voor wanneer je zo efficiënt mogelijk waardevolle nieuwe klanten aan wilt trekken. Denk aan hulpmiddelen voor het maken van websites, blogs, landingspagina’s, e-mails en social media posts. Het geeft je ook actief tips over de inzet van verschillende onlinemarketingkanalen. Denk aan SEO en social media.
 • Sales Hub: De all-in-one oplossing voor salesafdelingen. Ontdek hulpmiddelen voor CRM, het opvolgen van lead, beheren van contactgevens, agenda’s en analyses. Met Sales Hub creëer je één goed geoliede machine van jouw salesafdeling.
 • Service Hub: Na de sales is het natuurlijk belangrijk om je klanten goede dienstverlening te bieden. Service Hub is de oplossing voor aftersales. Meet je klanttevredenheid, beheer je contacten met klanten, maak een kennisbank en zet een eenvoudig ticketsysteem op.
 • CMS Hub: Helpt je bij het opzetten en draaien van een website voor jouw bedrijf. Het biedt bovendien aanvullende tools om je website te verbeteren. Voorbeelden zijn A/B Testing, SEO-aanbevelingen, reporting en dynamische personalisatie voor klanten.
 • Operations Hub: De oplossing om het gehele proces te stroomlijnen van bedrijf tot de eindklant. Denk aan het opzetten van workflows, schone data en automatisering. Met HubSpot Operations Hub automatiseer je processen waar mogelijk en houd je ze schaalbaar.

Door voor HubSpot te kiezen werkt je hele bedrijf samen in één systeem. Zo blijft alles geordend, kun je eenvoudig schakelen binnen het bedrijf en weet iedereen hoe het werkt.

HubSpot upgraden

HubSpot biedt verschillende soorten pakketten wanneer je tegen de limieten van gratis HubSpot aangelopen bent. Prijzen variëren van €30 per maand voor starters tot €4783 per maand voor een totaaloplossing voor enterprises. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf en je behoeften kies je het abonnement wat het best bij jou past.

Het is ook mogelijk om de verschillende Hubs los van elkaar af te nemen. Uiteraard zie je dat dan ook terug in de prijs. We raden je echter aan om te beginnen met gratis HubSpot!

Gratis HubSpot downloaden

Ben jij benieuwd wat HubSpot kan betekenen voor jouw organisatie? Twijfel dan niet langer en maakt gebruik van de gratis versie. Weet je niet zeker of de gratis versie voor jou geschikt is? Creëer dan een account en bekijk de verschillende opties en mogelijkheden per abonnementstype.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Achieve Planner.