Bol.com App downloaden

Koop je graag online via Bol.com? Download dan de gratis Bol.com app! Een musthave voor iedereen die razendsnel wil shoppen in de Winkel Van Ons Allemaal!

Wat is de Bol.com app?

De app van Bol.com is de meest eenvoudige toegang tot deze gigantische online winkel. Je kunt razendsnel je favoriete items vinden en ook nog genieten van een aantal extra’s. Zo ontvang je bijvoorbeeld als eerste de beste deals middels notificaties. Ook kun je je favorieten bewaren, wensenlijstjes delen en veilig betalen via je telefoon.

  • Ontvang Bol.com dagdeals notificaties
  • Maak wensenlijstjes en bewaar favorieten
  • Cadeaulijstjes delen met vrienden
  • Push-berichten over de status van je pakket
  • Veilig betalen via de Bol.com app
  • Klantenservice Bol.com 24/7 bereikbaar
  • Ideaal voor Bol fans: Bol Select service
  • Bol.com app Android en iOS

Gratis Bol.com app downloaden

Wil je de Bol.com app gratis downloaden? Dat is zo gepiept met de Bol download op deze pagina. Zo shop je voortaan vanuit je luie stoel al je favoriete artikelen. Hoe werkt de Bol.com app downloaden, gratis en voor niets?

Kies het juiste besturingssysteem (Bol.com app iOS of Android) en download de applicatie in minder dan een minuutje!

Hoe werkt de Bol.com app?

Nadat je de Bol applicatie hebt geopend kun je direct inloggen met je huidige account. Had je nog geen Bol.com account? Ook geen probleem, deze maak je direct gratis aan. En daarna kun je beginnen met het doorsnuffelen van de gehele webshop. Shop op categorie of vul een trefwoord in. Optioneel kun je de resultaten verder filteren of laten weergeven op basis van populariteit, prijs, kleur en andere selecties die behoren bij het type product.

De beste Bol deals altijd bij de hand

Elke dag word je verrast met een notificatie van de nieuwste dagdeals, zodat je geen buitenkansje meer aan je neus voorbij laat gaan. Indien je dit wilt natuurlijk, want je kunt de notificaties ook uitzetten.

Wensenlijstjes maken en favorieten verzamelen

Bestel je altijd dezelfde soort producten via Bol.com, zoals verzorgings- of schoonmaakproducten? Dan is het handig om je gebruikelijke producten op je favorietenlijst op te slaan. Je kunt dan razendsnel een herhaalbestelling doen. Staat je verjaardag binnenkort op de planning of is er een baby op komst? Overweeg dan om een wensenlijst te maken en te delen met al je vrienden. Zo weet je zeker dat je presentjes ontvangt die je ook écht wilt.

Snel en veilig shoppen, betalen en bestelling volgen

De Bol.com app is goed beveiligd, zodat je naar hartenlust kunt shoppen en direct via je eigen bank-app af kunt rekenen. Ook zijn er andere betaalopties, dus bekijk de mogelijkheden in de app en selecteer wat jou het beste uitkomt. Heb je besteld? Via push-berichten blijf je op de hoogte over de status van je pakket. Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben dan kun je de Bol klantenservice via app 24/7 bereiken.

Bol.com Select service

De grootste Bol.com fans die activeren de optie Bol Select. Voor een vast bedrag van circa tien euro per jaar geniet je van een aantal voordelen. Denk aan extra korting op geselecteerde producten en áltijd gratis verzending (ook bij een bestelling onder twintig euro). Daarnaast betaal je voor ‘Avondbezorging’, ‘Vandaag Bezorgd/Ophalen’ of ‘Zondagbezorging’ bij Select-artikelen niets extra’s.

En dat is nog niet alles, want eventuele retourproducten (Select-artikelen) worden dan ook gratis bij je thuis opgehaald. Makkelijker kan het vrijwel niet! En last but not least spaar je ook nog eens automatisch punten, die je in kunt wisselen voor toffe cadeaus. Select van Bol.com is een optionele service, je kunt ook zonder Select genieten van alle voordelen die de Bol.com app je te bieden heeft. Wij zeggen, ervaar het zelf!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is HubSpot.