Semrush downloaden

Op zoek naar een professionele en geavanceerde marketing tool die je kosteloos kunt proberen? Dan zit je goed met deze gratis Semrush download!

Wat is Semrush?

Semrush biedt ondernemingen geavanceerde analysemogelijkheden, die voor gebruikers als input dienen om hun website te verbeteren. Denk aan het genereren van meer bezoekers, het verhogen van conversies, het hoger ranken in de zoekmachine (SEO) en het checken van de concurrentie.

Naast tal van tools voor het verbeteren van de website, komt het ook van pas voor content marketing in het algemeen, social media en andere vormen van marketing. Alles om de zoekstrategie en interesses van bezoekers de peilen en de website-ervaring van de bezoeker in de breedste zin van het woord te verbeteren, dit door middel van tips en tricks.

 • Meer dan 55 tools voor SEO en marketing
 • Concurrentie onderzoek doen
 • Wereldwijd gebruikt door tal van bedrijven
 • Tips voor beginners en duidelijke uitleg
 • Koppelingen met Google Workspace mogelijk
 • Dure tool, maar gratis trial met deze Semrush download!

Gratis Semrush downloaden

Wil je Semrush downloaden, gratis en voor niets? Je gebruikt deze geavanceerde tool liefst 7 dagen kosteloos. Een goed moment om het programma te leren kennen en te kijken of het iets voor jou is. Kun je daarna altijd nog kiezen om te verlengen. Hoe werkt Semrush gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de free Semrush download via de button.

Hoe werkt Semrush?

Als je de eerste keer Semrush gebruikt dan kan dat best overweldigend zijn. Er zijn namelijk enorm veel functies. Je kunt bijvoorbeeld een website URL invoeren om te zien welke verbeterslagen er te halen zijn op het gebied van content en autoriteit.

Het biedt related-domain analyse van de concurrentie, gedetailleerde website-audits en specifieke on-site SEO-onderwerpen die bedrijven helpen te begrijpen hoe het optimalisatieproces kan worden verbeterd. Aan de linkerkant van de interface zie je de Semrush toolbar met alle analyse functies.

Functies Semrush

Met Semrush kunnen ondernemingen hun online marketingstrategieën verbeteren en verschillende SEO- en andere marketingtaken automatiseren. We geven je graag een overzicht van een aantal interessante functies.

 • Competitieve zoekwoordanalyse: Ontdek welke zoekwoorden betrokken zijn bij de concurrentie, zodat je meer inzicht krijgt in de strategie van de concurrent.
 • Website-audit: Krijg een volledig beeld van delen van je website die geoptimaliseerd kunnen worden, zoals on-site SEO-technieken, linkprofiel en keyword-dichtheid.
 • AdWords-advertentieonderzoek: Identificeer hoe concurrenten advertenties opzetten en waar ze op het web adverteerden met behulp van uitgebreide gegevens.
 • Zoekvolumedatabase: Krijg toegang tot 4 miljard zoekwoorden met gemiddeld zoekvolume, zoek trends en concurrentieniveau. Zoek lokaal en wereldwijd.
 • Gedetailleerde rapportage: Genereer rapporten met gedetailleerde informatie over prestaties met gegevens uit meer dan 55 tools zoals lokale SERP-analyse, content analyse en zoekvolumedashboard.
 • Relatiegerichte domeinanalyse: Zoek informatie over domeinnamen, IP-adressen, IP-subnetwerken of andere bedrijvigheden.
 • Uitgebreide SEO-tools: Lever je SEO resultaten op met gedetailleerde SEO-rapporten die je helpen bij je strategische beslissingen en website-optimalisatie.

Met Semrush SEO verbeteren!

Semrush wordt in de basis voornamelijk ingezet voor het verbeteren van de SEO, dit door naar eigen kansen te kijken, en ook naar de aanpak van de concurrent. Op basis daarvan een slimme en op feiten gebaseerde marketing strategie opgesteld worden. Niet voor niets wordt het door de grootste bedrijven wereldwijd gebruikt. Maar ook kleine bedrijven kunnen hier goed mee uit te voeten. Het is voor iedereen!

Semrush is overigens normaal gezien een investering, vanaf 100 dollar per maand, waarbij je kunt upgraden voor de meest uitgebreide toolset. Mocht je dus nog nooit met het programma gewerkt hebben, dan kun je beter eerst gratis Semrush downloaden om te kijken of het bij je bedrijf en interesses past.

TIP: experimenteren met Semrush gratis download!

Semrush heeft zoveel functies dat het eigenlijk onmogelijk is om te allemaal tot in detail uit te leggen. We raden je daarom aan om met de gratis Semrush trial zelf de uitdaging aan te gaan om je website te analyseren. Alleen door er zelf mee te experimenteren zie je wat het programma voor jou kan betekenen.

Komen er onbekende marketing termen voorbij? Ga dan met je muis over het vraagteken om een uitleg te krijgen van bepaalde begrippen. Semrush geeft daarnaast zelf ook nog tips op hun platform!

Download Semrush tool gratis

Enthousiast over de mogelijkheden die Semrush je te bieden heeft? Heb je er wel eens van gehoord maar wil je niet meteen de volle mep betalen, of gewoon simpelweg eens checken wat de tools over jouw website en concurrentie te zeggen hebben? Maak dan nu gebruik 7 dagen gratis gebruik van Semrush!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is OneCalendar.