AnyDesk downloaden

Wil je vanaf elke locatie verbinding maken met elk apparaat? Dan is AnyDesk het ideale programma. Gebruik deze AnyDesk Free download en start direct!

Wat is AnyDesk?

AnyDesk profileert zichzelf ook wel als krachtige remote software. Dankzij de tool heb je toegang tot apparaten op andere locaties en kun je er op dezelfde manier mee werken als op het lokale apparaat. Niet voor niets is het daarom een populaire tool onder IT-professionals, omdat je het kunt gebruiken voor ondersteuning en onderhoud op afstand. Verder wordt het ook ingezet voor online samenwerken en werken op afstand. Een gebruiksvriendelijk programma met tal van mogelijkheden.

  • Remote software: toegang tot lokale apparaten
  • Ideaal voor assistentie op afstand
  • Werkplek op afstand creëren
  • Bestandsoverdracht en printen op afstand
  • Goed beveiligd met tweestapsverificatie
  • Meer dan 100.000 gebruikers

AnyDesk downloaden gratis

Wil je gratis AnyDesk downloaden voor Mac, Windows, iOS of Android? Dat kan! Krijg toegang tot de basisfuncties voor remote support, remote access en werken op afstand. Hoe werkt AnyDesk gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de free AnyDesk download.

Hoe werkt AnyDesk?

Computer overnemen op afstand? Klinkt als iets dat hackers doen, maar er zijn ook genoeg redenen om het wel legaal te gebruiken. Zo kun je met deze eenvoudige tool bijvoorbeeld iemand op afstand helpen met pc-problemen. De tool is qua functies vergelijkbaar met TeamViewer.

Het programma wijst eigenlijk zichzelf. Na installatie gebruik je het onderdeel Extern Bureaublad om de verbinding met een ander apparaat in te stellen. Zorg dat het programma ook op het andere device geopend is. Daar vind je een code (of laat je door de ander doorgeven). Vul die in om te kunnen verbinden en voilà. Na goedkeuring van het verbindingsverzoek heb je via het ene apparaat toegang tot het andere apparaat. Je kunt nu de muis gebruiken, alsook het toetsenbord. Je kunt dus direct aan de slag.

AnyDesk chatfunctie

Als je als IT-professional of als vriendenhulp aan het apparaat van een ander aan het sleutelen bent, dan is het wel zo handig als je kunt overleggen. Je hoeft gelukkig niet apart de telefoon te pakken, want in het programma zit een chat geïntegreerd.

Bestanden uitwisselen & werken op afstand

Je kunt tevens files uitwisselen tussen verschillende apparaten. Dat kan niet alleen handig zijn om snel grote bestanden te delen, maar ook ter beveiliging. Sommige zaken wil je misschien liever niet in de cloud laten rondslingeren of via de mail sturen. Dit kan ook op zakelijk gebied handig zijn, als je op afstand moet werken (bijvoorbeeld door COVID-19). In dat geval kun je via AnyDesk toegang krijgen tot je eigen computer op het werk. Zo kun je thuis bijvoorbeeld ook documenten printen die op het andere apparaat staan.

AnyDesk Wake-on-LAN

Een bijzondere functie is de Wake-On-LAN, wat wil zeggen dat je apparaten op afstand zelfs kunt inschakelen als ze in de slaapstand zijn. Dat scheelt ook weer op de energierekening, want het apparaat hoeft niet constant helemaal aan te staan. Middels onbeheerde toegang kun je bovendien met een wachtwoord toegang krijgen tot het andere apparaat zonder dat iemand het via het andere apparaat moet goedkeuren. Voeg een extra beveiligingslaag toe middels tweestapsverificatie (2FA).

AnyDesk Professioneel gratis proberen

Wie AnyDesk zakelijk wil inzetten die kan kiezen voor het Professioneel pakket. Klik op de download van AnyDesk en kies voor het abonnement vanaf €9,90 per maand. AnyDesk Essential biedt alle basisfuncties voor 1 beheerd apparaat met een onbeperkt aantal apparaten om aan te sluiten.

Met AnyDesk Performance kun je tot 3.000 beheerde apparaten verbinden en krijg je extra functies, support en geavanceerde beveiligingsopties. AnyDesk Enterprise is aanpasbaar, het is een pakket op maat. Je kunt ook AnyDesk Business gratis proberen via de download, voor 14 dagen.

Start de gratis AnyDesk.com download via de button en kies het besturingssysteem en het gewenste pakket. Start nu met deze handige tool!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Desktop Calendar.